A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Új munkatársunk, Adri

Az elengedhetetlen láncszem a HappySmile gépezetben

Új munkatársunk, Adri A mai posztunkban a HappySmile Csapat egyik újabb, oszlopos tagját, Kerek Adrienn kolléganőnket mutatjuk be, aki fogorvos partnereinkkel tartja a kapcsolatot, valamint a pácienseinknek segít megtalálni a legmegfelelőbb szakembert. Kollégánk szabadidejében szívesen fest, jógázik, fut, és remekül főz.

Adri szeretete, érdeklődése a fogászat valamint a fogszabályozás iránt évekre visszamenőleg nyúlik vissza, ugyanis régebben nagyon szeretett volna fogorvos lenni. Olyannyira, hogy még a fogorvosi egyetemre is jelentkezett.  Bár a sikertelen felvételik miatt végül is nem vált fogorvossá, de a szakmához fűződő szeretete és lelkesedése tökéletesen alkalmassá teszi a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozónál végzett munkájához, melynek során lehetősége van betekinteni a fogorvosok világába, melyet a mai napig hihetetlenül izgalmasnak tart.

Kolléganőnk egyik fő erőssége a kiváló kommunikáció és a remek kapcsolatteremtő képesség. Tapasztalatból mondjuk, Adri számára nem létezik lehetetlen feladat! Bizalommal kereshetik meg akár a már meglévő partnereink, és természetesen azok is, akik jelenleg még csak érdeklődnek a HappySmile partnerség iránt.

Ha valakinek általános információra van szüksége akár magával a termékkel, vagyis a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozóval kapcsolatosan, illetve a HappySmile partnerhálózat rendszerére vonatkozóan, Adri a tökéletes választás, ő tud segíteni. Tőle tudhatják meg az árakat, a támogatási formákat, a rendelés folyamatát, logisztikai kérdésekben is ő tud felvilágosítást adni. Minden információt megad, ami fontos lehet a partneri együttműködéshez. A HappySmile Partnerhálózatába becsatlakozni kívánó vagy újonnan becsatlakozott orvosoknak segít abban, hogy könnyedén megismerhessék rendszerünket, valamint támogatást ad új partnereinknek, hogy már az első kezelések is zökkenőmentesen valósuljanak meg.

Fogszabályozásban a páciens érdekei az elsődlegesek

Mint azt már említettük, Adri nem csak az orvosainkkal tartja a kapcsolatot. Segít az érdeklődő pácienseinknek is, hogy megtalálják az igényeiknek legmegfelelőbb szakembert. Az orvosokat is tájékoztatja arról, ha egy páciens érdeklődik velük kapcsolatosan, így elősegíti a leendő páciensek és a fogorvosok közötti kapcsolatfelvételt is.

Kerek Adrienn, a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó új munkatársa

Amennyiben kérdésük merült fel, vagy szeretnének személyre szabottan egyeztetni az árazással, logisztikával, marketinggel, új termékekkel, páciens ügyekkel és partnerhálózattal kapcsolatosan, keressék Adrit, akivel az alábbi elérhetőségeken tudják felvenni a kapcsolatot:

Telefon: +36 (20) 460 35 56 (munkanapokon 08-18 között)
E-mail: akerek@happysmile.hu
Facebook: https://www.facebook.com/adrienn.kerek.9

 

Ha érdekli, mennyi a fogszabályozás ára, kattintson a gombra.
Kikalkulálom a kezelés árát
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Pácienseknek
Üzenetküldés, kapcsolatfelvétel
Pácienseknek
Kérdezzen a HappySmile láthatatlan fogszabályozó használatával, előnyeivel kapcsolatban!

Fogászatoknak
Csatlakozás partnerhálózatunkhoz, információ kérés
Fogorvosoknak, rendelőknek
Csatlakozzon partner hálózatunkhoz, tegye fel kérdéseit, érdeklődjön termékünkről.

A Happy Smile láthatatlan fogszabályozó előnyei
Rövid kezelési idő
Rövid kezelési idő
hamar látványos
Könnyed használat
Könnyed használat
egyszerűen kezelhető
Diszkrét kialakítás
Diszkrét kialakítás
személyre szabott medoldás