A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Mennyibe kerül egy láthatatlan fogszabályozó kezelés?

Mennyibe kerül egy láthatatlan fogszabályozó kezelés?

A leggyakrabban felénk érkező kérdések közül az egyik, hogy

  • adott esetre ideális megoldást nyújt-e a HappySmile Láthatatlan fogszabályozós kezelés
  • a másik pedig, hogy mennyibe kerülnek a kezelések

Mindkét kérdés teljesen jogos, hiszen mindkettő meghatározó kritériuma annak, hogy belevágj-e egy fogszabályzó kezelésbe. Viszont pont ez a kettő az, amit nem lehet egyértelműen megválaszolni, hiszen a kezelés komplexitásától függ. De ne vágjunk ennyire bele a közepébe.

A fogszabályozó kezelések óriási fejlődésen mentek keresztül az elmúlt 10 évben. Ma már a rögzített készülékeknek is vannak esztétikusabb és hatékonyabb fajtái. Emellett pedig rendkívüli népszerűségnek örvend most már Magyarországon is az ún. láthatatlan sínes fogszabályozás, ami a fogszabályozásnak egy rendkívül hatékony, gyors és esztétikus változata.

Hihetetlen nagy előnye a hagyományos fogszabályozással szemben, hogy ez egy digitális megoldás, így még a kezelés elkezdése előtt láthatod a fogmozgatási terveden a fogszabályozás során elérhető végeredményt.

Ez motiváló erővel hat majd rád és segít téged abban, hogy egyrészt betartsd az általunk kért elvárásokat a kezelés során, másrészt kitarts annak végéig. Mert nem titok, azért ez is jár némi macerával, igaz sokkal-sokkal kevesebbel, mint egy rögzített készülék viselése éveken át.

Hogyan képzeljem el a HappySmile Láthatatlan síneket?


A láthatatlan fogszabályozó kezelésed egy személyes konzultációval kezdődik, melyen szakorvosunkkal átbeszélitek, hogy a téged leginkább zavaró problémára milyen megoldási alternatívák vannak. Ezt követően készítünk egy digitális lenyomatot a fogsorodról (bizonyos rendelőkben szilikon lenyomatot), mely 3D-ben mutatja a kiinduló állapotot. Erre aztán készítünk egy szimulációt, mely az elérhető végállapotot mutatja. Ez még nem a fogmozgatási terv, viszont remekül szemlélteti, hogy mit lehet a fogszabályozás végére elérni.

Ezt követően elkészítjük a digitális fogmozgatási tervet, mely a konkrét sínszámokat, a kezelési időt és a tutira elérhető végeredményt mutatja. Fontos tudnod, hogy a fogszabályozó kezelésed során 2 hetente kell majd cserélned a síneket, így minden egyes sínnel lépésről lépésre, fogról fogra igazítjuk helyre a teljes fogívet. Mindegyik sínnek megvan a maga szerepe, így nem érdemes linkeskedni, be kell tartanod, hogy naponta 20-22 órát hordd a síneket. További praktikus dolgokat ebben a cikkben szedtünk össze, fusd át ezt is.

A láthatatlan sínek, a rögzített készülékekkel szemben, gyorsabban és hatékonyabban mozgatják helyre a fogakat úgy, hogy ezt szinte senki sem veszi majd észre. Ha nem hiszed, olvasd el az egyik páciensünk, Zita beszámolóját.

Mennyibe kerül egy HappySmile Láthatatlan fogszabályozó kezelés?

Mint minden esztétikai beavatkozás, így a láthatatlan fogszabályozásra is igaz, hogy mielőtt meghozod a döntést, fontos látnod annak pontos árát. Bizonyos kezelések elérhetnek viszonylag magas összeget is, különösen akkor, ha a gyermekkori, TB támogatott fogszabályozók árával, vagy a legkevésbé sem esztétikus rögzített fém készülékek árával hasonlítod össze.

A HappySmile Láthatatlan fogszabályozó kezelések a hétköznapi ember számára is abszolút elérhető kategóriába esnek. Az áruk közel megegyezik a rögzített fogszabályozó készülékek esztétikus változatának árával. A végső tarifák természetesen rendelőnként változhatnak, de a legegyszerűbb kezelés már 250 000 ft-ból gyönyörűvé varázsol kisebb korrekciót igénylő fogíveket. A komplexebb kezelések árai pedig 1millió forint környékén mozognak,a kezelés komplexitásától és a páciens igényeitől függően.

Fontos különbség azonban a rögzített tipusú kezelésekkel szemben, hogy a láthatatlan sínes fogszabályozásnál az ár az összes sín ÉS az összes konzultáció árát tartalmazza. Ezáltal ez egy teljes mértékben kiszámítható, fizetést tekintve pedig akár havi szinten ütemezhető konstrukciót jelent számodra. Scan day bejelentkezés
Ha érdekli, mennyi a fogszabályozás ára, kattintson a gombra.
Kikalkulálom a kezelés árát
Kapcsolatfelvétel
Üzenjen nekünk