A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

10 igazság a HappySmile láthatatlan fogszabályozóval kapcsolatban

Még több információ a legmodernebb fogszabályozásról

10 igazság a HappySmile láthatatlan fogszabályozóval kapcsolatban Kétségtelen, hogy a láthatatlan fogszabályozó az utóbbi években nagy médiaérdeklődést kapott. A legtöbb ember tisztában van a láthatatlan fogszabályozási rendszerrel, amelyet az HappySmile alkalmaz a kozmetikai fogászati kezelések során.

Kétségtelen, hogy a láthatatlan fogszabályozó az utóbbi években nagy médiaérdeklődést kapott. A legtöbb ember tisztában van a láthatatlan fogszabályozási rendszerrel, amelyet az HappySmile alkalmaz a kozmetikai fogászati kezelések során. A „láthatatlan fogszabályozás” - ahogy a köznyelvben használjuk -, minden bizonnyal egy olyan igényes páciens réteget talált meg, akiknek fontos a diszkrét, higiénikus és biztonságos fogszabályozás eme formája. Remélhetőleg a tizenéves korosztály számára is megfizethető lesz. Idővel tovább fog növekedni az ismertsége, mint sok olyan terméknek, amely egészséges népszerűségnek örvend a közösségi médiumok révén, mert a HappySmile innováció nem a mítoszokban és városi legendákban rejlik, hanem az eredményekben.
Most csokorba gyűjtöttük azt a 10 legfontosabb dolgot, amit tudni érdemes és kell a modern fogszabályozásról és a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozóról. Reményeink szerint tisztázni tudunk így pár fogalmat, és segítséget adunk azok számára, akik még nem döntötték el, hogy belevágjanak-e egy HappySmile-kezelésbe. Nézzük tehát a legfontosabb információkat!

 1. A sablonoknak megfelelően kell illeszkedniük a kívánt eredmény érdekében.
  A HappySmile Láthatatlan Fogszabályzó egyik legjobb tulajdonsága, hogy a sablonok (sínek) kivehetőek. A hagyományos drótos és bracketes fogszabályozóktól eltérően ezek eltávolíthatóak étkezés, fogmosás és a fogselymezés ideje alatt. Ezért a kezelési idő alatt – a hagyományos fogszabályozókkal ellentétben - bármilyen étel vagy ital fogyasztható. Nem kell attól sem tartani, hogy a brakettek kilazulhatnak vagy leeshetnek, ami miatt óvatosan kellene tisztítani a sablont.
  Fontos viszont, hogy a HappySmile fogszabályzót napi legalább 20 órán át kell hordani, egyébként a kezelés eredménytelen lehet. Az optimális eredmény érdekében pedig naponta legalább 22 órát javasolt viselni a sablonokat.

 2. A fogakat minden étkezés után meg kell tisztítani.
  Megfelelő szájhigiéniát kell fenntartani a fertőzések kockázatának csökkentése érdekében, a kezelés teljes időtartama alatt. Alapos fogkefe és fogselyem használatát szükséges, annak érdekében, hogy az ételmaradékok megfelelően eltávolításra kerüljenek a barázdákból, és tökéletes tisztaság legyen azokon a területeken, ahol a fogak és a sablonok érintkeznek. Ez sok fogmosással jár, így bölcs dolog beszerezni néhány utazó fogkefét.

 3. Reális elvárások a rendszertől
  A HappySmile egy modern, innovatív fogszabályozási rendszer, de csodákra nem képes. A hagyományos fogszabályozási rendszerekkel szemben egy kiváló alternatíva az esztétika és a kényelem szempontjából, de nem csökkenti azt a tényt, hogy a fogak szabályozása időbe telik.
  A HappySmile rendszer átlagos kezelési ideje rövidebb a hagyományos fogszabályozókhoz képest, de az elvárásoknak mindig reálisnak kell maradnia. Ugyanúgy, mint a hagyományos fogszabályozás során, a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozóval tervezett kezelés befejezése után szükség van az ún. "finomító sablonra". Ezek valójában olyan utókezelő sablonok, amelyek tovább finomítják a szabályozott fogak helyét a megfelelő helyzetben.

 4. A kezelés nem fájdalmas (a legtöbb esetben).
  Pácienseink visszajelzése alapján a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozót használók több mint fele (54 %) azt állította, hogy a kezelés alatt csak enyhe fájdalmat észleltek, míg 35%-uk egyáltalán nem érzett kényelmetlenséget a sablonok használata közben. Az enyhe fájdalmat tapasztalók egyöntetűen egy új sablon sorozatra történő váltást jelölték meg indokként. Ez a kellemetlen érzés rendszerint 2-3 nap alatt csökkent, amikor a fogak elkezdenek eltolódni és összehangolódni.

 5. Az HappySmile nem minden problémára tud megoldást adni.
  Fontos azt tudni, hogy a legtöbb fogszabályozási problémára megoldást kínálunk: torlódott fogazatra, túl,- vagy disztálharapásra, mély vagy nyitott harapásra és réses fogazatra is. A kivehető rendszerek, így a HappySmile is bizonyos korlátokkal rendelkeznek, nem alkalmasak egyes fogszabályozási esetek kezelésére, mint pl. az extrém mély- és túlharapás vagy a nagyon súlyosan rotált fogak. Jó hír viszont, hogy a HappySmile minden más esetben segíteni tud.
  A legbiztosabb módja, hogy megtudja, az Ön esetében is alkalmazható-e a HappySmile rendszer, valamint jobban megismerhesse a lehetőségeket, a várható költségeket és a kezelési terveket, keresse fel mielőbb legközelebbi HS fogorvos partnerünket.

 6. A foltot okozó és a meleg italok nem tiltottak. De van pár fontos dolog, amit tudni kell!
  A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozót használóknak nem kell lemondaniuk a reggeli kávéjukról, teájukról, a vacsorához jóízűen elfogyasztott vörösborról vagy akár a kóláról. A meleg ital deformálhatja, a színes ital pedig tartósan elszínezheti a sínek felületét, de a sablonok eltávolítása után bármilyen étel vagy ital fogyasztható. Mielőtt visszahelyezné a sablonokat, ne felejtse el a fogait alaposan megmosni.

 7. Ne tisztítsa a sablonokat durva szemcseszerkezetű fogkrémmel!
  Használja a sablonokat rendetetésszerűen, és pezsgő tablettával vagy enyhe típusú fogkrémmel tisztítsa. A durvább szemcséjű fogkrémekben található dörzsanyagok érdesítik a sablon felületét, ami elősegíti a baktériumok megtapadását, és rossz szagot okozhatnak. Az alapos tisztítás elengedhetetlenül fontos, ugyanis ennek elmulasztása sárgás és sötét foltokat eredményeznek a sínek felületén, és valószínűleg nem ez a megjelenés, amelyet a kezelés kezdetén választott.

 8. A véletlenszerű súlyvesztés, fogyás lehet egyfajta bónusz.
  Ha Ön karcsúsodni szeretne, a HappySmile használata ehhez még egy pluszlökést is adhat. A sablon hordási rutinja ugyanis arra kényszeríti, hogy betartsa a megfelelő étkezési időket. A sínek eltávolítása egy kis édesség vagy nasi elfogyasztásának kedvéért sok gonddal jár, így a Láthatatlan Fogszabályozó megakadályozza a szükségtelen kalóriák bevitelét. Amikor a tükörbe tekintve nem csak a mosolyán, hanem az alakján is látja majd a pozitív változásokat, nem kétséges, hogy ennek a hatékony módszernek lehet köszönetet mondani.

 9. A sablonok gyakorlatilag láthatatlanok.
  Természetesen nem láthatatlanok teljesen, mégis, a fejlesztésnek és a technológiának köszönhetően megfelelően láthatatlanná válnak - vagyis mások csak közvetlen közelről fogják észrevenni őket a szájában. A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó már régóta létezik. Valaha is észrevett valakit, aki láthatatlan fogszabályzót viselt?  Abban biztosak vagyunk, hogy emlékszik az utolsó emberre, aki hagyományos fogszabályzót viselt. Már ez a tény is hangsúlyozza a HappySmile által kínált fogszabályozó technológia hatékonyságát.

 10. A gondos orvos választás.

A fogorvos tapasztalata, alapos ismerete a HappySmile rendszerről elengedhetetlen a sikeres eredményhez. Legyen körültekintő és érdeklődjön egy HappySmile specialistánál a saját esetével kapcsolatban, hogy felelősen dönthessen az ön számára legjobb megoldásról.
Amennyiben további kérdése lenne a kezeléssel kapcsolatosan, keressen minket bizalommal facebook oldalunkon vagy a www.happysmile.hu oldalon. Írjon nekünk, készséggel válaszolunk. Várjuk Önt is ügyfeleink körében!


Ha szeretnéd megtudni, hogy mennyi ideig tartana a kezelésed, kattints a gombra!

Kezelés Kalkulátor
Kapcsolatfelvétel
Üzenj nekünk