A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

A láthatatlan fogszabályozó rendszer és praxis menedzsment - előadás

Dr. Csiki Péter és Máté Zoltán részvételével

A láthatatlan fogszabályozó rendszer és praxis menedzsment - előadás 2017. június 24-én a HappySmile újabb szakmai konferenciát tart. Ez alkalommal két nagyszerű szakembertől két különböző témában szerezhetünk hasznos és érdekes információkat.

Dr. Csiki Péter Msc. fogszabályozó szakorvos, a HappySmile vezető főorvosa

Számos európai országban regisztrált fogszabályozó szakorvos, Budapesten, Milánóban és Sopronban is praktizál. A Pitts Progresive Study Club tagja, melynek munkájában meghívásos alapon a világ minden részéről vesznek részt fogszabályozó orvosok. Az USA-ban elvégzett 2 éves program után megszerezte Master in Orthodontics címét. Sok éves tapasztalattal végez fogszabályozó kezeléseket minden korosztálynak, kisgyermek kortól egészen késő felnőttkorig. Sokrétű tapasztattal rendelkezik. Többek között a Damon Technika (lágy erővel működő fogszabályozó készülék), a láthatatlan fogszabályozás, a Smile-Design (mosoly-tervezés), valamint a fogszabályozási mini-implantátumok alkalmazásának egyik hazai úttörője, ezen szakterületek hazai szaktekintélye, a Damon-rendszer hivatalos oktatója.

A világ számos pontján rendszeresen tart előadásokat és kurzusokat fogszabályozó orvosoknak, valamint különböző fórumokon a legkülönbözőbb fogszabályozási témákban publikál. Tagja a Magyar Fogszabályozó Társaságnak is.

A láthatatlan fogszabályozó rendszer
Az előadásban szó esik majd a készülék-rendszer felhasználási területeiről fogszabályozó eltérések szerint, a diagnózis felállításáról és a kezelés tervezési szempontjairól, a kezelés során az új sínek átadásáról, kontrolljáról és a sín illeszkedési problémák megoldásáról.

A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó áttetsző (láthatatlan, biokompatibilis) sínek sorozata, amely lépésről-lépésre kíméletesen mozgatja a fogakat az ideális helyzetükbe, alapja egy rendkívül pontos és hatékony grafikus szoftver, aminek segítségével előre meg lehet tervezni az elvárt állapotot. Ennek segítségével az esztétikus és higiénikus fogszabályozó rendszer sokkal pontosabban és gyorsabban működik, mint egy hagyományos, fogakra rögzített fogszabályozó. A tervezés során elkészül a majdani végleges fogsor látványterve, de akár a későbbi rágási funkció is előre láthatóvá válik. Így még a sínek gyártása előtt látható mind a fogorvos, mind a páciens számára a várható végeredmény.


Ha szeretnéd megtudni, hogy mennyi ideig tartana a kezelésed, kattints a gombra!

Kezelés Kalkulátor
Kapcsolatfelvétel
Üzenj nekünk