A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Adatkezelés

Adatvédelem

A happysmile.hu weboldal oldalait a Pro-Dent2000 Bt. (8000 Székesfehérvár, Gyümölcs u.20. a továbbiakban Pro-Dent2000 Bt. ) üzemelteti.

Adatvédelem

A happysmile.hu weboldal tartalma ingyenesen olvasható. A nyereményjátékainkban való részvétel, fogsor fényképek küldése, kapcsolatfelvétel keretein belül bizonyos adatainak (pl. név, e-mail, telefonszám) megadása kötelező, ugyanis a nyertesek értesítése, a kapcsolatfelvételre történő reagálás név és email cím alapján történik, esetlegesen szükség lehet a telefonos megkeresésre is például időpont egyeztetés céljából. 

A Pro-Dent2000 Bt.  mint adatkezelő, az önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük más számára hozzáférhetővé.

A Pro-Dent2000 Bt.  az adatvédelmi jog hatályos előírásai szerint törekszik arra, hogy szolgáltatása a technikai szempontok szerint is biztonságosnak minősüljön. Ugyanez az internetes oldalainkat elérhetővé tevő szolgáltatóra is vonatkozik, aki a tudomására jutott információkat üzleti titokként köteles kezelni.

A Pro-Dent2000 Bt.  bármikor rendelkezésére áll, hogy az Ön, általunk kezelt személyes adataival kapcsolatosan Önnek tájékoztatást adjon. Amennyiben Ön úgy érzi, hogy a Pro-Dent2000 Bt. személyes adatainak kezelésével kapcsolatosan nem elvárásainak megfelelően jár el, kérjük, haladéktalanul jelezze ezt nekünk, hogy az esetet kivizsgálhassuk, s gyakorlatunkat az Ön igényeihez igazíthassuk. Önnek ahhoz is joga van, hogy jogsérelem bekövetkezte vagy annak közvetlen fennállásának veszélye esetén panaszával az adatvédelmi biztoshoz forduljon. E körben Önt a közérdekű bejelentővel azonos jogi védelem illeti meg.

Amennyiben kiderül, hogy Ön valamely harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat sértő módon más személyes adatait adta meg, vagy a happysmile.hu weboldal használata során kárt okozott, a Pro-Dent2000 Bt.  az ebből eredő kárát jogosult lesz Ön felé érvényesíteni, és Ön köteles valamennyi ebből eredő követeléssel szemben a Pro-Dent2000 Bt. -t megóvni és azokat viselni. Ilyen esetben minden tőlünk telhető segítséget megadunk az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

Felelősség kizárása

A happysmile.hu oldalainak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, az ott hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a happysmile.hu  weboldal üzemeltetője, a Pro-Dent2000 Bt.  nem felel.

A happysmile.hu  weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben a Pro-Dent2000 Bt.  tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a weboldalról. Ezen felül a Pro-Dent2000 Bt.  az általa használt linkek, illetve az általuk lehívható weboldalak, valamint a weboldalon megjelenő hirdetések tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

A hirdetések közzétételekor teljes mértékben figyelembe vesszük a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. törvény rendelkezéseit, valamint az önszabályozó reklámpiacon kialakult gyakorlatot.

A happysmile.hu tartalma

A happysmile.hu weboldalon található tartalom a Pro-Dent2000 Bt.  szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.

A szöveges tartalom másodközlése kivonatos formában a forrás megjelölésével, a Pro-Dent2000 Bt.  előzetes írásbeli jóváhagyása mellett, a happysmile.hu nyitóoldalára (www.happysmile.hu) mutató link elhelyezésével lehetséges.

Az ezzel kapcsolatos igényeket az  info@happysmile.hu e-mail címre várjuk. 
Pro-Dent2000 Bt.
Cím: 8000 Székesfehérvár, Gyümölcs u.20.
Postacím: 1530 Budapest, Pf. 47
Cg. szám: 
Adószám:  24332626-2-07
Web: www.happysmile.hu
E-mail: info@ happysmile.hu

A Pro-Dent2000 Bt. adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-97320/2016.

Tárhely szolgáltató:

DotRoll Kft.
Cím: 1101 Budapest, Expo tér 5-7. (Albertirsai út 5-7.), Magyarország
Email cím: domreg@dotroll.com

Vegye fel velünk a kapcsolatot
Pácienseknek
Üzenetküldés, kapcsolatfelvétel
Pácienseknek
Kérdezzen a HappySmile láthatatlan fogszabályozó használatával, előnyeivel kapcsolatban!

Fogászatoknak
Csatlakozás partnerhálózatunkhoz, információ kérés
Fogorvosoknak, rendelőknek
Csatlakozzon partner hálózatunkhoz, tegye fel kérdéseit, érdeklődjön termékünkről.

A Happy Smile láthatatlan fogszabályozó előnyei
Rövid kezelési idő
Rövid kezelési idő
hamar látványos
Könnyed használat
Könnyed használat
egyszerűen kezelhető
Diszkrét kialakítás
Diszkrét kialakítás
személyre szabott medoldás