A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Zséda útja a még boldogabb mosoly felé a HappySmile-lal (1. rész)

Miért volt szükség fogszabályozásra.

Zséda útja a még boldogabb mosoly felé a HappySmile-lal (1. rész) Mai blogbejegyzésünkben egy páciensünk kezelésével kapcsolatosan szeretnénk bővebb tájékoztatást adni. Számunkra a leghitelesebb a pácienseink véleménye, hiszen ők a mindennapok során használják a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozót.

A csodás hangú Zsédényi Adrienn, azaz Zséda már hosszú évek óta a budapesti TriDent Budapest Esztétikai és Családi Fogászat, Implantológiai Központ páciense, kezelőorvosa Dr. Tóth György fogszakorvos, aki esztétikai fogászat és implantológia specialista. Az énekesnő fogsorában torlódás alakult ki, aminek kezelésére a doktor úr javaslata alapján a munkájával teljesen összeegyeztethető láthatatlan és hathatós megoldást, a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozót választotta. A fogszabályozó kezelésben dr. Keresztúri Márk fogorvos, elismert fogszabályozó szakorvos vesz részt, aki a HappySmile csapatának egyik legújabb tagja.

Zséda a HappySmile pozitívumai közül kiemelte, hogy a biokompatibilis, teljesen átlátszó sínek tisztítása nagyon egyszerű, ami megkönnyíti számára a fogszabályozó mindennapos használatát, és a sínek folyamatos viselése sem zavaró.

Énekesnőként viszont legfőbb előnynek mégis azt tartja, hogy a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó tényleg hű a nevéhez, és a külvilág számára szinte teljesen láthatatlan a viselése. Mivel folyamatosan koncertezik, kiemelten fontosnak tartja, hogy a fogszabályozó ne legyen befolyással az éneklés minőségére. Emellett az önmagára és megjelenésére nagyon igényes énekesnő természetesen az esztétikai szempontokat is figyelembe vette a döntésnél. A koncertek, az interjúk során kiemelt figyelmet kap az arca, a megjelenése, és a HappySmile segítségével nem kell kompromisszumot kötnie a munkájában a fogszabályozó használatával, hiszen szükség esetén a síneket bármikor kiveheti, és egy egyszerű tisztítás után újra felhelyezheti a fogsorára.

A láthatatlan fogszabályozóval történő kezelési folyamat 2018.máricusában kezdődött. Zséda havonta egyszer keresi fel a fogszakorvosát, ahol a fogsor mozgatásának ellenőrzése történik. Az énekesnő jelenleg a 8. sínpárt használja, és nagyjából a kezelés felénél jár. Már most is látja a változást, de nagyon kíváncsi a végeredményre.

A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó hatékonyságát már több ezer elégedett páciensünk bizonyítja, így biztosak vagyunk abban, hogy Zséda a kezelés végeztével még szebb és tökéletesebb mosollyal kápráztathat el minket. A kezelés további részéről természetesen beszámolunk majd.

Ha Ön is vágyik a tökéletes fogsorra és mosolyra, tudjon meg többet a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozóval kapcsolatosan. Várjuk szeretettel, és bízunk abban, hogy hamarosan Önt is a pácienseink között üdvözölhetjük majd!


Ha szeretnéd megtudni, hogy mennyi ideig tartana a kezelésed, kattints a gombra!

Kezelés Kalkulátor
Kapcsolatfelvétel
Üzenj nekünk