A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

A HappySmile és ami mögötte van

Miként jött létre és hogy működik a láthatatlan fogszabályozás

A HappySmile és ami mögötte van A cég 20 éves szakmai múltra tekint vissza a fogszabályozásban. Az évek során több mint 20.000 esetet oldottak meg már a hagyományos rendszerekkel is, számos oklevél és elismerés jelzi a cég hozzáértését és professzionális munkáját.

A cég 20 éves szakmai múltra tekint vissza a fogszabályozásban. Az évek során több mint 20.000 esetet oldottak meg már a hagyományos rendszerekkel is, számos oklevél és elismerés jelzi a cég hozzáértését és professzionális munkáját.

A hagyományos termékek közül a kivehető fogszabályozókkal, a különféle rögzített készülékek kiegészítőivel, valamint fogvédőkkel foglalkoztak illetve foglalkoznak.

Haladva az újabb és újabb technikai újdonságokkal, 2012-től elkezdtek foglalkozni a láthatatlan fogszabályozóval, bevezetésre került a HappySmile.
Ez a forradalmian új rendszer segít olyan pácienseknek fogsoruk helyreállításában, akik nem tudják folyamatosan viselni fogszabályozóikat. Persze azért a HappySmile is akkor hatékony, ha minél hosszabb időt töltenek a sínek a szájban.

A fogszabályozó folyamat egy HappySmile partner klinikán kezdődik (itt kereshet lakóhelyéhez leg közelebb található fogorvosi rendelőt), ahol konzultáció után leveszik a lenyomatot a fogsorról.

A minta ezután a HappySmile laborjába kerül, ahol a lenyomat 3d scannelése után egy ehhez hasonló fogmozgatási terv készül.


HappySmile láthatatlan fogszabályozás fogmozgatási terv
Ilyenkor derül ki a kezelés időtartama és ára. Biztos Ón is kíváncsi, hozzávetőlegesen mennyibe kerülne a kezelés. Próbálja ki fogszabályozás árkalkulátorunkat.
Egy modern 3d nyomtatóval hozzák létre a teljes kezeléshez szükséges összes sínt, melyet nagyjából kéthetente kell cserélni. A HappySmile láthatatlan fogszabályozó hatékonyabb, higiénikusabb és jobban megőrzi a fogak egészségét, mint hagyományos társa.

A cég folyamatosan fejlődik, bővíti tevékenységi körét, partnerei számát és a termék már külföldön is megtalálható és a fogorvosok is igen elégedettek ezzel a fajta a fogszabályozó kezeléssel.

Reméljük a fentiek meggyőzték Önt is arról, mennyire hatékony és forradalmi az eljárás és a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozót választja.


Ha szeretnéd megtudni, hogy mennyi ideig tartana a kezelésed, kattints a gombra!

Kezelés Kalkulátor
Kapcsolatfelvétel
Üzenj nekünk