A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Hogyan tisztítsuk a láthatatlan fogszabályozót

Könnyebb, alaposabb, tisztább...

Hogyan tisztítsuk a láthatatlan fogszabályozót Azt hiszem, abban mindenki egyetért, hogy a hagyományos fogszabályozók tisztítása meglehetősen bonyolult és körülményes folyamat.

A hagyományos, rögzített fogszabályzók tisztításához többféle speciális és hagyományos fogkefére, valamint koncentrált, alapos odafigyelésre van szükség a fogak védelmében, emiatt a fogmosás is meglehetősen időigényes és körülményes. Kiemelt figyelmet kell fordítani arra, hogy a fogakra applikált sínek és a fogszabályozó egyéb alkatrészei ne sérüljenek. A hagyományos, kivehető fogszabályozók esetében kicsit egyszerűbb a helyzet, de használatuk során külön figyelmet kell szentelni arra, hogy az adott típusú fogszabályozót mivel lehet, illetve kell tisztítani, emellett hetente fogszabályozó-tisztító és fertőtlenítő tablettákat is használni szükséges a megfelelő higiénia megtartása érdekében. Bármelyiket is nézzük, sok türelmet és időt kíván, amíg a fogszabályozó megfelelő tisztítása napi rutinná válik.

Lássuk, mi a helyzet a HappySmile láthatatlan fogszabályzó tisztításával?
Az eljárás meglehetősen egyszerű: a fogkefével alaposan meg kell tisztítani a fogszabályozó felületét, leöblíteni hideg vízzel, és már újra használható is. Mivel a sín kivehető, rendszeresen és alaposabban mosható, tisztítható. A HappySmile kezelés alatt maga a fogtisztítás a megszokott formában történik, tehát nem kell változtatni a fogmosási szokásokon, hiszen a készülék a fogtisztítás alatt kivehető.
Egy sínt 2 hétig kell hordani, ezután kicserélésre kerül, ennyi idő alatt nincs is ideje elszíneződni vagy karcolódni, és a rövid használati idő miatt nincs szükség bonyolult fertőtlenítésekre sem. Egy különleges biokompatibilis orvosi műanyagból készül, melyből a használat során garantáltan nem oldódik ki semmilyen mellékanyag, és alapvetően minden külső környezeti hatásnak, például az alkoholnak, színes italoknak is ellenáll. De sokkal egyszerűbb, ha a sínek étkezés, valamint színes és szeszes italok fogyasztása alatt kivételre kerülnek, hiszen a fogak és a sín közötti résben esetlegesen megragadó ételmaradék nem esztétikus, ráadásul fogszuvasodáshoz vezethet. Fogmosás és a már leírt egyszerű tisztítás után kényelmesen és biztonságosan újra használhatóvá válik a láthatatlan fogszabályozó.

A gyönyörű mosoly mielőbb megszületésének feltétele a gyors, professzionális és mégis egyszerű fogszabályozás. Erre ad hatékony megoldást a HappySmile láthatatlan fogszabályozó rendszer.


Ha szeretnéd megtudni, hogy mennyi ideig tartana a kezelésed, kattints a gombra!

Kezelés Kalkulátor
Kapcsolatfelvétel
Üzenj nekünk