A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Rólunk

Laborunk (eleinte Pro-Dent Labor, ma már Digital Ortho Studio) 1997 óta működik, specialitásunk a fogszabályozó készülékek és kiegészítők 3D tervezése és 3D nyomtatás általi gyártása. 2012-ben Magyarországon valódi úttörőként, elsőként vezettük be a digitális technológiát az aligner típusú fogszabályozók gyártása területén (HappySmile).
HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó
A gipszmodellek digitalizálásához elengedhetetlen egy asztali scanner (3Shape), mely a világ legjobb scannerei közé tartozik.
3shape asztali scanner
3shape asztali scanner
Nélkülözhetetlen egy grafikus fogmozgató szoftver is (ugyancsak 3Shape), hogy a fogak elmozdítását modellezni tudjuk és a pontos tervek elkészítéséhez szükséges elemzéseket el tudjuk végezni.
3shape orthodotic planning softvare
3shape tervező szoftver
A köztes minták reprodukálását egy 3D printer végzi (3Dsystems NextDent 5100), majd ezekre a mintákra kerülnek rá a sínek mélyhúzásos technikával.
3Dsystems Nextdent 5100 3d nyomtató
3Dsystems Nextdent 5100 3d nyomtató
Dr. Csiki Péter, aki az aligner típusú fogszabályozók területén megszerzett széleskörű tapasztalattal rendelkezik, szakmai támogatásával folyamatosan segíti munkánkat.
Dr. Csiki Péter és Langmár Zsolt
Dr. Csiki Péter és Langmár Zsolt
A befektetett munka és tőke meghozta a gyümölcsét és megtisztelő felkéréseknek eleget téve mutathattam be rendszerünket a legnagyobb fogászati kongresszusokon, mint például az Upgrade, Digital Dental Day, Dental World, vagy a Cad-Cam kongresszus.
Előadás
Langmár Zsolt, Christian Coachman, Keresztúri Márk
Előadás
Benedict Wilmesel, Ojima Kenjivel, Langmár Zsolt, Keresztúri Márk
Kapcsolatfelvétel
Üzenj nekünk