A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Dr. Felkai Tamás, fogszabályozó szakorvos

Előadás május 27-én az

Dr. Felkai Tamás, fogszabályozó szakorvos Nagy örömünkre szolgál, hogy a fogszabályzásban szakértőnek számító Dr. Felkai Tamás elvállalta, hogy előadást tart rendezvényünkön. Kötelességünknek érezzük, hogy néhány szóval a teljesség igénye nélkül bemutassuk pályáját, valamint szót ejtsünk az indirrekt bracketragasztásról

Szakképesítések, szakmai tevékenységek
Dr. Felkai Tamás 1984 -ben szerzett diplomát a SOTE Fogorvostudományi Karán, 1986 -ban tette le a Fog- és Szájbetegségek, majd 1989 -ben a Fogszabályozás szakvizsgát. 1998 -ban az Universität Wien-en általános orvosi diplomát szerzett. 2008-tól kezdve folyamatosan az Oszták Fogorvos Kamara Fogszabályozási továbbképzési diplomájának minősítettje.
Szakmai tevékenységét 1984 -ben a SOTE Fogszabályozási és Gyerekfogászati Klinikájának klinikai orvosaként kezdte, majd 1989-tól 2004 -ig a Bécsi Területi Biztosító fogszabályozási osztályán fogszabályozó orvosként dolgozott. 1998-óta fogszabályozási magánrendelést folytat Ausztriában.

Továbbképzések
1995 - Lingual Aesthetic Orthodontics (Los Angeles, USA)
2002 - Invisalign®- certifikáció.
2008-2009 - The Six Elements Orthodontic Philosophy – L. & W. Andrews (San Diego, USA).
2011 -ben az osztrák orvosegyetemek hivatalos továbbképző rendelőnek minősítették magánpraxisát, melyet 2013 -ban a Semmelweis Egyetem a fogszabályozási szakvizsgaképzésben akkreditált.
2016 óta az Invisalign® Platinum Plus orvosa és Clinical Speakere.

Az indirekt bracketragasztás integrálása a mindennapi gyakorlatba - előadás
A rögzített készülékes kezelések egyik legfontosabb eleme a különböző attachmentek (gyűrűk, brackettek, tubusok) rögzítése a fogakon. Ez a lépés meghatározó a kezelés lefolyásában, hosszában és eredményességében. Az előadás áttekintést ad a direkt és az indirekt ragasztási technikákról, azok előnyeiről és hátrányairól valamint a leggyakrabban fellépő hibákról és ezek következményeiről.

Dr. Felkai Tamás 2017.május 27-én tart előadást a HappySmile májusi rendezvényének keretein belül az  indirrekt fogszabályozásról, mely 8 kreditpontot ad.


Regisztráljon az előadáson való részvétel érdekében!

Ha szeretnéd megtudni, hogy mennyi ideig tartana a kezelésed, kattints a gombra!

Kezelés Kalkulátor
Kapcsolatfelvétel
Üzenj nekünk