A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Mitől függ a HappySmile láthatatlan fogszabályozás ára?

Mitől függ a HappySmile láthatatlan fogszabályozás ára? Talán meglepően hangzik, de a láthatatlan fogszabályozás nem drágább, mint a hagyományos kezelés. Cikkünkben elmagyarázzuk, milyen tényezők alakítják a végső árat.

A fogászati kezelés költségét leginkább az határozza meg, hogy milyen mértékű beavatkozásra van szükség. A láthatatlan fogszabályozás a fogakra pontosan illeszkedő, átlátszó sínek segítségével történik. Mivel miden fogsor és minden eset más és más, így az is eltérő, hogy a kívánt eredmény eléréséhez mennyi sínre van szükség.

A HappySmile láthatatlan fogszabályozás rendszer alapja a high-tech 3D technológia. Egy számítógépes program segítségével előre megtervezik az elvárt mosolyt az anatómia szabályainak betartásával. Ekkor határozzák meg azt is, hány darab sín szükséges ennek kivitelezéshez. Egy átlagos kezeléshez többnyire tíz sínre van szükségünk.

Nem drágább, mint a hagyományos kezelés
Mindent figyelembe véve a láthatatlan fogszabályozás költsége semmivel sem nagyobb, mint a hagyományos eljárásoké. Sőt, ha a különböző új – például a nyelv felőli készülékekhez hasonlítjuk –, akkor még olcsóbb is. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a HappySmile kezelést nem kell egyben kifizetni, elegendő mindig csak a már átvett sínek után fizetni, vagyis ha havonta szeretnénk átvenni azokat, akkor csak az aktuális síneket kell kifizetni.

Ha érdekli, mennyi a fogszabályozás ára, kattintson a gombra.
Kikalkulálom a kezelés árát
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Pácienseknek
Üzenetküldés, kapcsolatfelvétel
Pácienseknek
Kérdezzen a HappySmile láthatatlan fogszabályozó használatával, előnyeivel kapcsolatban!

Fogászatoknak
Csatlakozás partnerhálózatunkhoz, információ kérés
Fogorvosoknak, rendelőknek
Csatlakozzon partner hálózatunkhoz, tegye fel kérdéseit, érdeklődjön termékünkről.

A Happy Smile láthatatlan fogszabályozó előnyei
Rövid kezelési idő
Rövid kezelési idő
hamar látványos
Könnyed használat
Könnyed használat
egyszerűen kezelhető
Diszkrét kialakítás
Diszkrét kialakítás
személyre szabott medoldás