A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Mitől függ a HappySmile láthatatlan fogszabályozás ára?

Mitől függ a HappySmile láthatatlan fogszabályozás ára? Talán meglepően hangzik, de a láthatatlan fogszabályozás nem drágább, mint a hagyományos kezelés. Cikkünkben elmagyarázzuk, milyen tényezők alakítják a végső árat.

A fogászati kezelés költségét leginkább az határozza meg, hogy milyen mértékű beavatkozásra van szükség. A láthatatlan fogszabályozás a fogakra pontosan illeszkedő, átlátszó sínek segítségével történik. Mivel miden fogsor és minden eset más és más, így az is eltérő, hogy a kívánt eredmény eléréséhez mennyi sínre van szükség.

A HappySmile láthatatlan fogszabályozás rendszer alapja a high-tech 3D technológia. Egy számítógépes program segítségével előre megtervezik az elvárt mosolyt az anatómia szabályainak betartásával. Ekkor határozzák meg azt is, hány darab sín szükséges ennek kivitelezéshez. Egy átlagos kezeléshez többnyire tíz sínre van szükségünk.

Nem drágább, mint a hagyományos kezelés
Mindent figyelembe véve a láthatatlan fogszabályozás költsége semmivel sem nagyobb, mint a hagyományos eljárásoké. Sőt, ha a különböző új – például a nyelv felőli készülékekhez hasonlítjuk –, akkor még olcsóbb is. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a HappySmile kezelést nem kell egyben kifizetni, elegendő mindig csak a már átvett sínek után fizetni, vagyis ha havonta szeretnénk átvenni azokat, akkor csak az aktuális síneket kell kifizetni.


Ha szeretnéd megtudni, hogy mennyi ideig tartana a kezelésed, kattints a gombra!

Kezelés Kalkulátor
Kapcsolatfelvétel
Üzenj nekünk