A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Egy páciensünk tapasztalatai, fogszabályozás Székesfehérváron

A Várfok Dental fogászat Székesfehérvári páciensei is a HappySmilet Láthatatlan Fogszabályozót hasznáják

Egy páciensünk tapasztalatai, fogszabályozás Székesfehérváron Marie, egy kedves külföldi páciensünk a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó egyik székesfehérvári partnerénél, a Várfok Dentál fogorvosi rendelőben, Dr. Csulak Fruzsina doktornő segítségével tökéletesíti a fogsorát, és nem utolsó sorban a mosolyát. Marie-vel a fogszabályozással kapcsolatos tapasztalatairól beszélgettünk, ebből készítettünk egy összefoglalót.

- Marie, mi a legnagyobb aggálya a fogsorával, a mosolyával kapcsolatosan?
- Természetesen alapvető számomra az esztétikai megjelenés, de a legfontosabb, hogy a fogaim egészségesek legyenek és megóvjam őket bármilyen jövőbeni problémától.

- Minek a hatására kezdett bele most a fogszabályozó kezelésbe? Van valamilyen konkrét oka?
- Már néhány éve el szerettem volna kezdeni a fogsorom rendbetételét és a mosolyom tökéletesítését. Mivel nem a szülőhazámban, hanem Magyarországon élek, nehéz volt találnom egy olyan szakembert, akivel megértjük egymást. Szó szerint és átvitt értelemben is, hiszen angolul beszélek. Amikor találkoztam Fruzsinával, komfortosan éreztem magam a vizsgálat alatt, és azt éreztem, hogy meg tudok bízni benne. A doktornő két lehetőséget is ajánlott számomra: a hagyományos, fix és a láthatatlan fogszabályozót. Az árak is alacsonyabbak, mint a szülőhazámban, ezért úgy gondoltam, ez a tökéletes pillanat belevágni a kezelésbe. 

- Emlitette, hogy több opciót is ajánlott Önnek a doktornő. Miért a HappySmile-t választotta végül?
- Azért a láthatatlan fogszabályozást választottam, mert gyorsabb a hagyományosnál, és kevésbé látható. A munkámban nagyon sokszor előadásokat tartok, emiatt számomra nagyon fontos, hogy szükség esetén bármikor el tudjam távolítani a fogszabályozót. Ez sokkal nagyobb komfortérzetet ad, és mindezt a HappySmile biztosítja számomra. 
Azt is motiválónak tartom, hogy folyamatosan és egyszerűen látom a fogszabályozásban történő haladást. Összehasonlítva a jövőbeli síneket a most viseltekhez képest, látom a különbségeket, valamint azt, hogy a mosolyom  hogyan fog kinézni néhány hét múlva.

- Mit gondol a sínek viseléséről az első néhány hét után?
- A kezdet nehéz volt, de mostanra megszoktam. Az első napon a szádnak kell elfogadnia hogy egy újfajta módon tudsz beszélni és gyakran mosolyogsz azon, hogy milyen idegen anyag van a szádban. Talán azt is érzed, mintha a fogaid egy kicsit törékenyek lennének, amikor eszel, de semmi fájdalmad nincs és igazából ez csak egy érzés.

Ami nehézséget okoz számomra, az a sínek eltávolítása illetve visszahelyezése, evés előtt és után, illetve ha nem vizet akarok fogyasztani.  A gyarkolatban ez azt jelenti, hogy mindig szükséged lesz egy mosdóra, vagy egy olyan helyiségre, ahol meg tudod mosni a fogaiadat és meg tudod tisztítani a síneket. Ennek nem mindig könnyű a kivitelezése, különösebben ünnepnapokon, vagy ha épp utazok valahová.

Örülök annak, ahogyan a kezelés zajlik, és a ténynek, hogy szinte senki sem tudja, hogy valójában épp fogszabályozót viselek.

Ha érdekli, mennyi a fogszabályozás ára, kattintson a gombra.
Kikalkulálom a kezelés árát
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Pácienseknek
Üzenetküldés, kapcsolatfelvétel
Pácienseknek
Kérdezzen a HappySmile láthatatlan fogszabályozó használatával, előnyeivel kapcsolatban!

Fogászatoknak
Csatlakozás partnerhálózatunkhoz, információ kérés
Fogorvosoknak, rendelőknek
Csatlakozzon partner hálózatunkhoz, tegye fel kérdéseit, érdeklődjön termékünkről.

A Happy Smile láthatatlan fogszabályozó előnyei
Rövid kezelési idő
Rövid kezelési idő
hamar látványos
Könnyed használat
Könnyed használat
egyszerűen kezelhető
Diszkrét kialakítás
Diszkrét kialakítás
személyre szabott medoldás