A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

A HappySmile Trios Ortho Ready minősített laboratórium

A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó minőségi szintet lépett

A HappySmile Trios Ortho Ready minősített laboratórium Nagy büszkeséggel tudatjuk, hogy a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó Magyarországon elsőként és egyetlenként felelt meg a 3Shape által kialakított Trios Ortho Ready minősítési rendszernek. Szakmai körökben bizonyára egyértelmű mindenki számára, mennyire megtisztelő ez a minősítés, ami a magas szintű szoftver és hardver bázist, valamint a kimagasló szakmai tudást is elismeri.

 Nézzük, mit is jelent pontosan a Trios Ortho Ready minősítés. A minősítési rendszert a 3Shape dán cég dolgozta ki, akik jelenleg több mint 1200 alkalmazottat foglalkoztatnak, ügyfeleik több mint száz országban találhatók meg. Portfóliójukban a legnépszerűbb 3D-s szkennerek, valamint CAD / CAM szoftvermegoldások találhatók meg, amelyek a legmodernebb fogszabályozási megoldásokhoz adnak segítséget a fogorvosi laboratóriumok számára, ezáltal lehetővé teszik a fogorvosok számára, hogy minél több beteget kezeljenek hatékonyabban, innovatív rendszerekkel.

A Trios Ortho Ready minősítés során átfogó ellenőrzés történik. Megvizsgálják a labor hardver és szoftver bázisát, valamint ellenőrzik a szakmai tudást is. A 3Shape egy kommunikációs csatornán küldött több esetet, amelyeket fel kellett dolgoznunk. Az egyik eset során fájlokban megkaptuk a digitális mintákat, melyeken a kért módosításokat elvégeztük. Ezután a kifejezetten fogszabályozós célra fejlesztett Stratasys OrthoDesk nyomtatónkkal reprodukált mintákat visszapostáztuk számukra, ahol teljes körű fizikai és digitális ellenőrzésnek vetették alá. A másik eset egy teljes digitális fogszabályozási terv készítése volt, a szegmentálástól kezdve a szabályos állapot megtervezéséig és a stagingelés beosztásig. A tervet a Communicate (kommunikációs) csatornán keresztül küldtük vissza kontrollra.

Néhány nap elteltével, néhány kedves, dicsérő szó kíséretében, megérkezett az elismerő oklevél, a HappySmile bekerültabba a szűk 40 laboratóriumot számláló Európai Elitbe, akik megszerezték ezt az elismerést.

A Trios Ortho Ready minősítés elismerése annak, hogy az adott laborban a magas szintű hardver és szoftver bázis használata mellett a szakmai háttér is kiemelkedő. Olaszországban jelenleg 5, Hollandiában 4, a szomszédos Ausztriában mindössze 1 minősített labor található, ami azt is mutatja, hogy a minősítés mennyire szigorú feltételekhez kötött.

A Trios Ortho Ready minősítés megerősített minket abban, hogy jó úton járunk. Ahogyan eddig is, a jövőben is törekedni fogunk a kiváló színvonalra, amivel a partnereink munkáját és ügyfeleink elégedettségét tudjuk szolgálni. Amennyiben Ön is részese kíván lenni kimagasló és innovatív megoldásainknak, partnerként ezen a linken tud csatlakozni hozzánk.


Ha szeretnéd megtudni, hogy mennyi ideig tartana a kezelésed, kattints a gombra!

Kezelés Kalkulátor
Kapcsolatfelvétel
Üzenj nekünk