A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Fejlődj velünk! Dr. Keresztúri Márk csatlakozott referencia orvosként csapatunkhoz!

Újabb mérföldkő, elismert fogszabályozó szakorvos segíti partnereink munkáját.

Fejlődj velünk! Dr. Keresztúri Márk csatlakozott referencia orvosként csapatunkhoz! A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó Európa 40 legelismertebb fogtechnikai laborjai közé tartozik, így nem meglepetés, hogy partner-hálózatunkhoz egyre több hazai fogszabályozó-fogorvos csatlakozik, vagy szeretne csatlakozni.

Hogy minél gördülékenyebben indulhasson együttműködésünk a leendő partnerrel, a HappySmile csapata komoly szakmai segítséget nyújt a rendszer megismeréséhez és magabiztos használatához.

A szakmai támogatást referencia orvosaink nyújtják, olyan szakemberek, akik már számos sikeres HappySmile Láthatatlan fogszabályozó kezelést végeztek, és elismert szaktekintélynek számítanak az ortodoncia területén.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy referencia fogorvosként Dr. Keresztúri Márk csatlakozott a HappySmile csapatához!
Márk 2014-ben szerezte meg fogorvosi diplomáját a SZTE Fogorvostudományi Karán, mégpedig kiváló eredménnyel, majd Madridban tanult Erasmus ösztöndíjjal. Itt szerette meg a fogorvoslás egyik legszebb ágát - mely később a szakterületévé vált - a fogszabályozást.

Hamar létre hozta magánpraxisát, emellett gyermekeket is kezel fogorvosként a Heim Pál Gyermekkórházban.

Munkáját a precizitáson és szakszerűségen kívül a legújabb módszerek, eszközök és eljárások megismerése és alkalmazása is jellemzi.
Ennek érdekében mind fogorvosi, mind fogszabályozó szakorvosi ismereteit folyamatosan fejleszti magyarországi és nemzetközi továbbképzéseken.

Remek humorral és kellő érzékenységgel fordul páciensei felé, így nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek fogorvosi kezelésében is igen sikeres.

Szakmai tudását és elismertségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Zsédenyi Adrienn, Zséda, közismert énekesnőnk HappySmile kezelését is ő irányítja.

Az innovatív szakmai megoldások iránti érdeklődése eredményeként ismerkedett meg a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozóval. Hamar felismerte az eljárásban rejlő hatalmas lehetőségeket és praxisában igen sikeresen alkalmazza azt. Így kiválóan alkalmas új partnereink kérdéseinek megválaszolására.

Referencia orvosaink minden szakmai és technikai kérdésben segítenek, többek között:

  • kezelés megtervezésében
  • a kezeléshez szükséges sínek számának meghatározásában
  • a kezelés várható eredményének meghatározásában
  • a kezelés várható idejének meghatározásában
  • miként kommunikáljanak pácienseikkel a kezelés mibenlétével, időtartamával, árával,
  • a szükséges páciens-tennivalókkal,
  • a sínek páciens általi használatával kapcsolatban.

Kérdezzen Dr. Keresztúri Márktól.

Ha az eddigiek tükrében bármilyen kérdése lenne a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozóval kapcsolatban, keresse Márkot a következő elérhetőségek egyikén:

 

+36 70 525 3008
mark.kereszturi@gmail.com

 


Ha szeretnéd megtudni, hogy mennyi ideig tartana a kezelésed, kattints a gombra!

Kezelés Kalkulátor
Kapcsolatfelvétel
Üzenj nekünk