A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó - Vigyázat, hamisítják

Jópár kritériuma van a világszínvonalú munkának

HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó - Vigyázat, hamisítják Mint a legtöbb termék, így a sínes fogszabályozó rendszerek piacán is széles választékban találhatunk többféle árkategóriában, és ennek megfelelően többféle minőségben is termékeket. Vevőként sokszor nehéz eligazodni, és kiválasztani a minőségben is megfelelőt. A kiválasztási szempontrendszer a fogszabályozás terén nem olyan egyszerű, mint például egy futócipő esetében, ezért szeretnénk a mai cikkünkben ezzel kapcsolatosan információt és segítséget adni.

A sínes fogszabályozó rendszerek egy forradalmian új utat nyitottak a fogszabályozásban, azonban nem mindegy, hogy az adott fogorvos melyik márkával, és milyen rendszerrel dolgozik, hiszen óriási különbségek lehetnek már az eljárásban, és így a végeredményben is.

Mikre figyeljen, ha sínes, láthatatlan fogszabályozó rendszerrel szeretné kezeltetni fogsorát?

Nem mindegy, hogy ki, milyen orvosi tapasztalatokkal tervezi meg a fogmozgatási tervet. Van-e az illetőnek erre külön szakképesítése, megfelelő gyakorlata. Sok cégnél megtervezik a végső állapotot, de a fogmozgatási tervben nem figyelnek a fogak várható tényleges mozdulására, hanem egyenlően elosztják a mozgásokat az összes fog egyszerre mozgatásával. Ez lehet, hogy a számítógépen jól mutat, de a valóságban nem így működik. Ha a tervezésben nincsenek horgonyfogak, ez problémát jelent, hiszen a fogsort ezekhez a fogakhoz ke ll igazítani.

 

A sínekhez használt anyag sem mindegy, hiszen ez is befolyásolhatja a végeredményt. A HappySmile biokompatibilis orvosi műanyagból készíti a teljesen átlátszó síneket, melyekből a használat során garantáltan nem oldódik ki semmilyen mellékanyag.

A fogmozgatási terv, valamint a rágópályák pontos lemodellezésére szolgáló virtuális artikulátor létrehozása számítógépes szoftverrel történik. A végeredmény szempontjából nem mindegy az sem, hogy egy cég milyen szoftvert használ. Jelenleg két olyan szoftver (illetve cég) létezik, amelyik megfelelő alapossággal tervez, így kiváló minőséget tud produkálni. Az egyik a HappySmile által használt legfejlettebb tervező szoftver, a 3Shape Ortho Analyzer, melyet 200 ember fejleszt folyamatosan. A másik pedig az Invisalign által használt ClinCheck Software. Cégünk, a HappySmile a 3Shape hálózat minősített partnere, Európában alig 40 ilyen labor működik.

A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozót alkalmazó orvosokat referencia fogorvosaink, mint (Dr. Kereszturi Márk, aki Zsédát is kezeli) folyamatosan támogatják, valamint rendszeres szakmai képzéseken, szemináriumokon vehetnek részt. Emellett számos támogató anyagot és videókat bocsátunk rendelkezésre, amely a minél színvonalasabb munkájukat segíti elő.
Amennyiben sínes fogszabályozás mellett dönt, javasoljuk, hogy mindig kérjen referencia munkákat. Nagyon sok úgynevezett „másolat cégnek” még befejezett kezelése sincs, így nem tudnak számot adni a munkájukról.

Ne feledje, az ár nem minden! Ne hozzon kompromisszumot a minőség terén! Amennyiben a sínes fogszabályozás mellett dönt, az Invisalign vagy hazánkban a HappySmile ad olyan megbízható minőséget, amellyel bátran belevághat a fogszabályozásba. Jelenleg csak ez a két cég felel meg az összes fent említett kritériumnak.


Ha szeretnéd megtudni, hogy mennyi ideig tartana a kezelésed, kattints a gombra!

Kezelés Kalkulátor
Kapcsolatfelvétel
Üzenj nekünk