A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Aligner World Conference

A legújabb szakmai információk fogszabályozó orvosok számára

Aligner World Conference 2018. február 16-18. között került megrendezésre a 2. Aligner European Society világkongresszus (EAS Congress) a festői szépségű Velencében, melyen a világ 38 országából több mint 300 részvevő vett részt. A konferencia célja, hogy a fogszabályozással foglalkozó kezelőorvosok számára a legteljesebb tudományos és klinikai oktatást biztosítsa.

A nívós eseményen Langmár Zsolt cégvezető mellett mára már referencia orvosunk, Keresztúri Márk (Márkról korábban már írtunk)is részt vett, így első kézből tudhattuk meg tőlük, mennyire színes, változatos, érdekes volt a konferencia.

Az első nap délelőttjén különféle kongresszusi előadások, a második és utolsó napon plenáris ülések folytak, melyeket angol nyelvről olasz, német, francia, spanyol valamint japán nyelven is szinkron-tolmácsoltak. Emellett különféle speciális események is megrendezésre kerültek, melyeken külön regisztrációval lehetett részt venni. Ilyenek voltak például a "reggeli a szakértőkkel" vagy az exkluzív DSD (Digital Smile Design) rendezvény, melyet a téma egyik legelismertebb előadója tartott.

Aligner World Conference

Az előadásokon rendkívül színes és izgalmas témákat vonultattak fel a rendezők, így mindenki megtalálhatta a számára legérdekesebbeket és szakmailag legfontosabbakat.  Íme, pár előadás témája a teljesség igénye nélkül: digitalis mosoly-tervezés, az intraoralis szkenner integrálásának bemutatása a napi klinikai munkafolyamatokba, gyorsabb eredmények elérése a fogszabályozásban és a több mint 1000 eset elemzésének bemutatása a páciensek profilozása kapcsán.

Az előadók a sínes technológia legnagyobbikai közül kerültek ki, így a résztvevők a legprofibb szakemberektől tanulhattak a három nap alatt. Kollégáink számára az egyik legérdekesebb előadás Dr. Robert L. Boyd nevéhez köthető, aki az Invisalign-nál kifejlesztette a sínes technikát. Ráadásul vele sikerült személyesen is megismerkedniük, ami még tartalmasabbá tette a hozzá kapcsolódó élményt.

Kollégáink, Zsolt és Márk beszámolója alapján mindketten nagyon sokat tanultak a három nap alatt, és élményekben valamint új információkban gazdagon tértek haza a világkongresszusról. Elmondásuk szerint a konferencián részt vevő szakemberek nagyon sok hasznos gyakorlati és elméleti információt kaptak, amelyeket beépítve a mindennapi folyamataikba még hatékonyabban tudnak majd munkálkodni azon, hogy a pácienseik minél gyorsabban, minél szebb fogsort kaphassanak és a kompromisszumok nélküli, tökéletes mosolyhoz segíthessék őket.

Ha érdekli, mennyi a fogszabályozás ára, kattintson a gombra.
Kikalkulálom a kezelés árát
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Pácienseknek
Üzenetküldés, kapcsolatfelvétel
Pácienseknek
Kérdezzen a HappySmile láthatatlan fogszabályozó használatával, előnyeivel kapcsolatban!

Fogászatoknak
Csatlakozás partnerhálózatunkhoz, információ kérés
Fogorvosoknak, rendelőknek
Csatlakozzon partner hálózatunkhoz, tegye fel kérdéseit, érdeklődjön termékünkről.

A Happy Smile láthatatlan fogszabályozó előnyei
Rövid kezelési idő
Rövid kezelési idő
hamar látványos
Könnyed használat
Könnyed használat
egyszerűen kezelhető
Diszkrét kialakítás
Diszkrét kialakítás
személyre szabott medoldás