A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Rövidebb kezelési idő még a nehezebb eseteknél is

A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozás gyorsan dolgozik

Rövidebb kezelési idő még a nehezebb eseteknél is

Mitől függ a HappySmile láthatatlan fogszabályozás időtartama?
Sokakban él az a tévhit, hogy a láthatatlan fogszabályzókkal olyan nehezebb eseteket nem lehet megoldani, mint a nyitott- vagy keresztharapás. A helyzet ezzel éppen ellentétes, nem csak hogy bármely rendellenesség kezelhető, de még gyorsabban is elérhető a kívánt eredmény a modern technológiának köszönhetően.
A fogszabályozás időtartamát rengeteg tényező befolyásolja, egy a már fent említett súlyosabb eset kezelése akár több évet is igényelhet, míg egy kisebb esztétikai korrekció hónapok alatt kivitelezhető. De az kijelenthető, hogy egy hagyományos eszközzel 1-1,5 év egy átlagos kezelés futamideje, ugyanakkor egy ilyen korrekció a legújabb technikával sokkal rövidebb lehet.

A láthatatlan fogszabályozó felére csökkentheti a kezelés idejét
A HappySmile láthatatlan fogszabályozó rendszere akár felére is rövidítheti a fogszabályozással töltött időt. Könnyed szerkezetének köszönhetően gyakorlatilag szinte egész nap az ember szájában lehet, elég csak fogmosáskor és étkezéskor eltávolítani. Emellett a legfejlettebb technikát képviselő sínes módszernek köszönhetően rendkívül hatékony, hiszen lágy erőkkel, de nagyon pontosan tud hatni.
A hazai tapasztalatok azt mutatják, hogy míg az átlagos fogszabályozó kezelés a régi módszerekkel akár másfél év is lehet, addig ez a láthatatlan fogszabályzóval 20 hétre, azaz 5 hónapra rövidülhet. A kezelés másik nagy előnye, hogy a rendszer részét képező fogmozgatási tervvel nagy pontossággal ki lehet számítani a kezelés hosszát.


Ha szeretnéd megtudni, hogy mennyi ideig tartana a kezelésed, kattints a gombra!

Kezelés Kalkulátor
Kapcsolatfelvétel
Üzenj nekünk