A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

A PRO-DENT 2000. Bt. telephelyfejlesztési beruházása

a kedvezményezett neve: PRO-DENT 2000. Egészségügyi és Kereskedelmi Betéti Társaság
a projekt címe: A PRO-DENT 2000. Bt. telephelyfejlesztési beruházása
a szerződött támogatás összege: 14 811 690 Ft
a támogatás mértéke (%-ban): 30%
a szerződött visszatérítendő támogatás összege: 29 623 380 Ft
a támogatás mértéke (%-ban): 60%

A projekt tartalmának bemutatása:

A támogatott beruházással olyan kapacitásbővítést valósítunk meg, amelyre tényleges piaci igény mutatkozik, illetve javítja a technológiai felkészültségünket, versenyképességünket és erőforrás-hatékonyságot. A projekt legfontosabb része, hogy a 2016-ban vásárolt új telephelyünket átalakítva és bővítve egy modern, a 21. század igényeinek megfelelő munkahelyet és labort hozzunk létre. Az eszköz új területeken is alkalmazható. Beléphetünk a rögzített fogpótlások piacára, valamint a fogszabályozásban is egy új területen, a rögzített fogszabályozók területén is megrendelésekre tudunk szert tenni.

Az új technológia segítségével bővíteni tudtuk a megrendeléseink és megrendelőink számát. Több, mint 100 partnerünk van szerte az országban. Az elmúlt néhány esztendőben gyakorlatilag helyzeti előnyünket kihasználva piacvezetővé váltunk hazánkban.

Az újdonsült technika révén cégünk országos megrendelő hálózatot épített. Jónéhány megkeresést kaptunk leendő megrendelőinktől, képzési központokból és egyetemekről, hogy ismertessük a technológiában rejlő lehetőségeket. Ezeknek a felkéréseknek csak erős kompromisszumok megkötésével tudtunk eleget tenni, hiszen korábbi telephelyünk mérete és kialakítása nem adott lehetőséget arra, hogy partnereinket, érdeklődőinket méltó környezetben tudjuk fogadni. Hatékonyabb lenne az együttműködések kialakítása, ha ki tudnánk alakítani egy olyan minőségű bemutató és egyben termelő részleget, ahol partnereink meggyőződhetnének a tapasztalatainkról és a termelő eszközeink minőségéről, valamint kollégáink kompetenciájáról.

A másik alapos indoka a telehely fejlesztésének, hogy indokolttá vált a termelékenységünk fokozása. A fogtechnikai termékek, esetek digitalizálása, 3D-ben tervezése után a gyártásnak egy fázisát, a 3D nyomtatást eddig egy másik cégtől kellett megrendelnünk. Ez bizony kissé kiszolgáltatott helyzetbe hozott minket és nem minden esetben tudtunk kellő rugalmassággal reagálni megrendelőink kérésére. A 3D nyomtatási kiadások csökkentésével az eredményünket is növelni tudjuk. Beruházásunkkal az Irinyi-terv által kiemelten is támogatott orvosi eszközök gyártása tevékenységünket tudjuk fejleszteni. Meglátásunk szerint a harmadik évezredben elsősorban az ilyen, rohamosan fejlődő digitális technológiákba, iparágakba érdemes a rendelkezésre álló forrásokat összpontosítani, mind a vállalkozások, mind a nemzetgazdaság szintjén.

A projekt befejezésének dátuma: 2019.11.25.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00501
Kapcsolatfelvétel
Üzenj nekünk
A
HappySmile
előnyei
Rövid kezelési idő
hamar látványos
Könnyed használat
egyszerűen kezelhető
Diszkrét kialakítás
személyre szabott medoldás
Higiénikus
könnyen tisztítható
Hatékony
pontos tervezés