A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

a kedvezményezett neve, PRO-DENT 2000. Egészségügyi és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
a projekt címe, A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása
a szerződött támogatás összege, 6 739 823 Ft
a támogatás mértéke (%-ban), 50 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A scannerre és szoftverre bekértük a három darab árajánlatot és választottuk ki ezek közül a legolcsóbbat. Az elnyert támogatás birtokában rendeltük meg az eszközt. Az eszköz azért volt fontos számunkra, mert az Irinyi-terv által kiemelten támogatott orvosi műszer gyártás újabb területeire tudtunk belépni kihasználva a kiterjedt partnerhálózatunkat. Az oralscanner minden olyan tulajdonsággal bír amivel az asztali scanner, csak hordozható, így például az egyik új termékünknél, amit HappyGuard néven fogunk értékesíteni, elengedhetetlen szükséges, hogy pontosan rögzítsük a fogazati státuszt. Ez egy egyénre szabott, egyedi fogvédő. Eddig minden megrendelőnknek, időpontot kellett kérnie egy fogorvosi rendelőben, hogy a lenyomatvételt elvégezzék. Ez plusz költséggel és idővel is járt. Emiatt sokszor elment a kedvük. Most azt tervezzük, hogy scan-day-t szervezünk a csapatoknál, kluboknál, és kimegy egy kollégánk, ahol ezzel a nagyszerű scannerrel rögzíti az összes ügyfél fogazatát. A mintákra, egyrészt elkészítjük az egyedi testre szabott fogvédőket, másrészt a digitalizált fogazatokat tároljuk a rendszerünkben és ha fogpótlásra kerülne a sor akkor azt archívumból előkeresve meglesz a fog pontos formája.

Ez a készülék alkalmas a szájképletek, modellek, lenyomatok bedigitalizálására. A digitális lenyomat ellenőrizhető és szabadon felhasználható a fogászati restauráció elkészítésében. A digitális fogászati restaurációk elkészítésének nélkülözhetetlen eszköze. A 3shape TRjos 3 Pod hordozható készülék TRIOS Ultrafast Optical Sectioning technológiával működő szkenner, amely magas pontosságú digitális 3D képet készít. A megvásárolt eszköz a piacon jelenleg beszerezhető legmodernebb és leghatékonyabb. Az eszközt fejlesztő cégben több mint 200 munkatárs dolgozik azon, hogy a legmagasabb szintű szakmai támogatást nyújtsa a felhasználóknak. Mindössze néhány percet vesz igénybe a modell digitalizálása. A pontossága 15 mikron, ami közel a fele a most használatban lévő szkennerünknek. Mindezt fele annyi idő alatt teszi, mint a korábban említett modell. A digitalizált modellen magasan kvalifikált szakembereink végeznek tervező munkákat egy grafikus szoftver segítségével. Virtuálisan lemodellezzük a fogak gondosan megtervezett elmozdulását vagy a kért különböző típusú fogpótlásokat, egyéni restaurációkat. Az eljárás legnagyobb előnye a kiszámíthatóság és a hibalehetőségek minimalizálása. A másik előnye, hogy korábban elképzelhetetlen esztétikus és higiénikus fogszabályozó készülékeket lehet előállítani a segítségével. Az előállított eszközök minősége, ára és technikai háttere biztosíték arra, hogy mind a hazai piacon tovább erősítsük pozíciónkat, mind lehetőséget nyújt az uniós piacszerzésre is. Az elmúlt években számos szakmai konferencián vettünk részt előadóként, valamint vendégként egyaránt. Ezeken a szakmai fórumokon szerzett tapasztalataink alapján biztosak vagyunk abban, hogy a legmegfelelőbb eszközt választottuk a kínálatból.

Az új 3 Shape TRIOS 3 MONO Pod tollfogású változatú orálszenner és a 3Shape Appliance Designer ortodonciai szoftver beszerzésével egy új, környezetbarát technológiával tudtuk bővíteni folyamatainkat, tevékenységi körünket. Az új eszköz előnye még a fejlett elektronikus rendszere és az energiatakarékossága. Segítségével rengeteg mindent képesek vagyunk megcsinálni, amit eddig nem tudtunk. Az eszköz megvásárlásával kiszélesedtek a lehetőségeink. A berendezés beszerzésével újabb üzleti partnerekre tettünk szert, és közelebb kerültünk olyan távlati céljainkhoz, mint az ország egyik legjelentősebb fogszabályozó eszköz előállítójává válni. Munkavállalóink a legmodernebb, munkabiztonsági szempontból a legújabb fejlesztésekkel ellátott gépen, kiváló körülmények között dolgozhatnak egy fejlődő, stabil pénzügyi helyzetű komoly perspektívákkal rendelkező cégben. A beruházás által jobban védve vagyunk a képzett munkaerő elvándorlásától. Mindazonáltal a kapacitásunk emelkedésével – ezt megtámogatva megfelelő marketig tevékenységgel -, létszámbővítést is tudunk végezni. Megnyílik a lehetőség a terjeszkedésre illetve, hogy a legnevesebb fogászati rendelők beszállítójává is válhatunk. Az új berendezés beszerzésekor kiemelten figyeltünk a hatékonyságára, energiatakarékosságára és alacsony üzemeltetési költségeire. Beruházásunk révén releváns, piacon elfoglalt pozícióink tovább erősödnek. Folyamatosan fejlődünk, erősödünk, hiszen megalakulásunk óta jelentősen növelni tudtuk árbevételünket és főleg profitunkat. Piacunkon már jelenleg is a legnagyobbak vagyunk környékünkön. A fentieken kívül folyamatosan azon dolgozunk, hogy jobb minőségben és rövidebb határidőkkel tudjuk vevőinket kiszolgálni. Elengedhetetlen, hogy a piac változásait figyelemmel tartsuk és azonnal reagálni tudjunk rá. Ehhez szükséges a munkaerő illetve a vezetőség folyamatos képzése, oktatása és motiválása. Ezt részben cégen belül, részben külső segítséggel oldjuk meg. Társaságunknál fontos a jó munkamorál, ezt kellemes környezettel és baráti hangnemmel érjük el.

A projekt befejezésének tervezett dátuma: 2018. 07. 31.
Kapcsolatfelvétel
Üzenj nekünk
A
HappySmile
előnyei
Rövid kezelési idő
hamar látványos
Könnyed használat
egyszerűen kezelhető
Diszkrét kialakítás
személyre szabott medoldás
Higiénikus
könnyen tisztítható
Hatékony
pontos tervezés