A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

HappySmile a Dental World-ön

Digitális evolúció a fogszabályozásban

HappySmile a Dental World-ön A Dental World jelenleg hazánk legnagyobb fogászati rendezvénye. Talán nem mindenki tudja, pontosan mit takar, ezért nézzük részletesebben ezt a háromnapos rendezvénysorozatot, amely a HUNGEXPO területén kerül megrendezésre 2017. október 12-14. között.

Az esemény egyrészt egy Nemzetközi Fogászati Kiállítás, ahol 350 gyártó több ezer ajánlatát tekinthetik meg az érdeklődők. Új technológiák bemutatása, élő műtétek és élményprogramok teszik gazdaggá a 3 napos kiállítást, másrészt egy Nemzetközi Fogászati Konferencia is, ahol elismert nemzetközi szakemberek előadásain vehetnek részt az érdeklődők, melyek a megszerezhető kreditpontok segítségével szakmai továbbképzésnek is számítanak. Így egy helyen, első kézből tudnak összegyűjteni igen sokrétű szakmai tudást, új ismereteket, melyeket a mindennapi munkájuk során alkalmazni is tudnak majd. A konferencián 13 különböző témájú kongresszus lesz, így mindenki ki tudja választani az őt leginkább érdeklő előadásokat.

A Digitális Fogászati Kongresszus egyik előadója a HappySmile ügyvezetője Langmár Zsolt, aki szakmai előadást tart Digitális evolúció a fogszabályozásban címmel. A résztvevők megtudhatják, hogyan hasznosulnak a digitális megoldások egy modern fogszabályozó praxisban és laborban. Tájékoztatást kapnak a virtuális kezelési terv elkészítésének előnyeiről, funkcionális és esztétikai szemszögből is. Zsolt bemutatja a HappySmile aligner rendszert egy konkrét eseten keresztül, és elmondja, hogy a 3D technikát miként lehet hasznosítani a rögzített fogszabályozó rendszerek tervezésében és az indirekt ragasztó sablonok gyártásában.
Langmár Zsolt előadásának időpontja: 2017. október 13. 10:25-11:05-ig

Helyszíne: G pavilon, 3. terem

A HappySmile kiállítóként is részt vesz az eseményen. Keressen minket bizalommal, várjuk Önt is a standunkon, az Árkövy József sétány 8. alatt.

A Dental Word-öt Látogatóként bárki díjmentesen – előzetes regisztrációval – megtekintheti, a szakmai programokhoz kapcsolódó információkról pedig az esemény honapján tájékozódhatnak, illetve a http://www.happysmile.hu/dental-world oldalon.

A Dental World időpontja és helyszíne:
2017. október 12-14.
HUNGEXPO BUDAPEST, Vásárközpont 1101 Budapest, Albertirsai út 10.


Ha érdekli, mennyi a fogszabályozás ára, kattintson a gombra.
Kikalkulálom a kezelés árát
Kapcsolatfelvétel
Üzenjen nekünk