A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Hagyományos fogszabályozó

Hagyományos fogszabályozó
Fogszabályozás
Hagyományos fogszabályozás

Cégünk, a HappySmile láthatatlan fogszabályozók gyártása előtt már több mint 20 000 esetet oldott meg az elmúlt húsz év során hagyományos eszközökkel. Ez a szám is azt jelzi, hogy elegendő szakmai tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen ahhoz, hogy mindenki számára elfogadható véleményt alkothassunk a kétféle technológia összehasonlítása kapcsán.

Miért inkább a láthatatlan fogszabályozó
1

Sportolás közben a HappySmile láthatatlan fogszabályzóval nincs sérülésveszély

Hagyományos fogszabályozóval a legtöbb labdajáték igen veszélyes, a küzdősportokat pedig akár el is felejtheti. A HappySmile láthatatlan fogszabályozó még védi is fogsorát, a sín ilyenkor szinte fogvédőként funkcionál.
Sportolás közben a HappySmile láthatatlan fogszabályzóval nincs sérülésveszély
2

Rövidebb kezelési idő

Hagyományos fogszabályozóval az átlagos kezelési idő 1- 1,5 év. Ugyanez a HappySmile láthatatlan fogszabályozóval 20 hét, az eredmény pedig garantált.
Rövidebb kezelési idő
3

Nincs szuvasodás veszély

Ritkán hangzik el a hagyományos fogszabályozó kezelés kapcsán, hogy a fogtisztítás bonyolultsága miatt nagyon gyakori a szuvasodás a kezelés végeztével. A HappySmile láthatatlan fogszabályozóval nem kell változtatnia fogmosási szokásain, pontosan ugyanúgy végezheti azt, mint a kezelés előtt.
Nincs szuvasodás veszély
4

Bármikor kivehető

Egy hagyományos fogszabályozó esetén szinte megoldhatatlan kihívást jelent, ha olyan a munkája, ahol a verbális kommunikáció szerepet játszik. A HappySmile láthatatlan fogszabályozóval ez nem okoz problémát, hiszen senki nem látja, hogy éppen egy fogszabályozó kezelésen esik át. Ha mégis zavarónak érzi a sínt, egy mozdulattal kiveheti, majd ugyanígy vissza is helyezheti!
Bármikor kivehető
5

Az ár, időtartam és végeredmény előre pontosan megtervezhető

Egy hagyományos készülék hatékonysága estleges, rengeteg tényező befolyásolja, így szinte lehetetlen pontosan előre tudni a kezelési idő hosszát, illetve költségét. A HappySmile láthatatlan fogszabályozónál még a beavatkozás megkezdése előtt kézhez kap egy virtuális fogmozgatási tervet, ahol nem csak a pontos kezelési idő, illetve a kezelés költsége derül ki, de még képek segítségével és egy videografika formájában azt is láthatja, hogyan fog lépésről-lépésre szépülni mosolya.
Az ár, időtartam és végeredmény előre pontosan megtervezhető
6

Nem kell szakítania eddigi szokásaival

Egy hagyományos fogszabályozó kezelés alatt nincs közös gyrosozás a barátokkal, nem tud megenni egy almát sem, az étkezés nyilvános helyen szinte rémálom. A HappySmile láthatatlan fogszabályozóval pontosan ugyanúgy ehet-ihat, mintha nem is állna kezelés alatt, hiszen egy mozdulattal kiveheti és vissza is rakhatja a sínt!
Nem kell szakítania eddigi szokásaival
7

És persze láthatatlan...

Ugyan a hagyományos fogszabályozó ma már nem ciki, sőt van aki kifejezetten divatosnak gondolja, azért biztosan sok olyan élethelyzet van, mikor szívesebben venné, ha a kezelés eszköze nem látszana. Válasszon valóban láthatatlan megoldást!
És persze láthatatlan...
8

A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó olcsóbb

Mindenki azt gondolja, hogy a láthatatlan fogszabályozó nyilvánvaló előnyei miatt sokkal többe kerül, mint hagyományos társai. Ha összehasonlítjuk egy esztétikus, hagyományos, ragasztott fogszabályozóval, akkor kiderül, hogy költségük igen hasonló, nem beszélve arról, hogy a HappySmile láthatatlan fogszabályozó árát a kezelés alatt folyamatosan egyenlítheti ki, tehát egy kamatmentes kölcsönt kap tőlünk!
A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó olcsóbb
9

A HappySmile Láthatatlan fogszabályozó bármely probléma esetén ugyanúgy alkalmazható

Sokan gondolják, hogy a HappySmileláthatatlan fogszabályozóval csak egyszerűbb esetek oldhatók meg, a komolyabb anomáliákhoz mindenképpen hagyományos kezelés szükséges. Ám legyen szó nyitott harapásról, diasztéma zárásról, torlódások feloldásáról vagy akár keresztharapásról, a HappySmile láthatatlan fogszabályozót már több mint ezer alkalommal sikerrel alkalmaztuk ilyen esetekben is.
A HappySmile Láthatatlan fogszabályozó bármely probléma esetén ugyanúgy alkalmazható
10

Modernebb, hajszál pontos technológia

A hagyományos fogszabályozóval szemben a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó teljesen digitális úton készül. A CAD-CAM technológiának és a 3D nyomtatásnak hála, 20 mikron pontossággal be tudjuk állítani az elvárt állapotot, így pontosan meg tudjuk mondani, milyen lesz mosolya a kezelés végére.
Modernebb, hajszál pontos technológia
Hagyományos fogszabályozó munkáink

Az alábbiakban megtekinthetik az általunk készített hagyományos eszközöket, melyeket több mint 20 év tapasztalatával készítünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot
Pácienseknek
Üzenetküldés, kapcsolatfelvétel
Pácienseknek
Kérdezzen a HappySmile láthatatlan fogszabályozó használatával, előnyeivel kapcsolatban!

Fogászatoknak
Csatlakozás partnerhálózatunkhoz, információ kérés
Fogorvosoknak, rendelőknek
Csatlakozzon partner hálózatunkhoz, tegye fel kérdéseit, érdeklődjön termékünkről.

A Happy Smile láthatatlan fogszabályozó előnyei
Rövid kezelési idő
Rövid kezelési idő
hamar látványos
Könnyed használat
Könnyed használat
egyszerűen kezelhető
Diszkrét kialakítás
Diszkrét kialakítás
személyre szabott medoldás
Elégedett pácienseink
Péterfy Bori, láthatatlan fogszabályozó előtt
előtte
Péterfy Bori, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Péterfy Bori
Énekesnő
"
Folyamatosan szinpadon lévő emberként szinte elérhetetlen volt számomra a fogszabályozás. A HappySmile egy fantasztikus lehetőség volt számomra, hiszen koncert vagy előadás előtt egy mozdulattal kivettem, tehát nem zavart sem esztétikailag, sem pedig a beszédben, éneklésben. A viselése egyáltalán nem kellemetlen, nagyon hamar meg lehet szokni. Ha nincs a HappySmile, akkor biztos, hogy nem szabályoztattam volna a fogaimat, de most már így utólag nagyon boldog vagyok és sokkal szebb a mosolyom:))))
Galla Alexandra, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Galla Alexandra
"
Felnőtt fejjel már nem szerettem volna látható fogszabályozót, ezért nagyon megörültem a HappySmile által kínált módszernek. Nagyon egyszerű volta a síneket hordani, semmi fájdalmat nem okoztak. Valóban láthatatlan, hiszen a közvetlen kollegáim sem vették észre.

Nagyon köszönöm HappySmile! :)
Tögl Kata, láthatatlan fogszabályozó előtt
előtte
Tögl Kata, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Tögl Kata
"
Azért szerettem a láthatatlan fogszabályzót, mert kényelmes volt, könnyen tisztítható. Nem vette észre senki. Rövid idő alatt nagyon szépen helyre hozta a fogaimat.
Varga Petra, láthatatlan fogszabályozó előtt
előtte
Varga Petra, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Varga Petra
Levente, láthatatlan fogszabályozó előtt
előtte
Varga Petra, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Levente
Szigeti Noémi, láthatatlan fogszabályozó előtt
előtte
Varga Petra, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Szigeti Noémi
"
Páciensünk kifejezett kérésére, az alsó fogívet nem szabályoztuk!
Orvosok rendszerünkről
Dr. Szabó Zoltán, Apollonia Dental Center
Dr. Szabó Zoltán
Apollonia Dental Center
"
Azért döntöttem a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó mellett, mert mi az Apollonia Dental Centerben fontosnak tartjuk, hogy pácienseink a legmodernebb technológiák segítségével gyógyulhassanak.Ahogy az implantológiában, úgy a csontpótló kezelések során és a fogszabályozásban is törekszünk a kor igényeinek megfelelő megoldásokat kínálni betegeink számára.
Dr. Gyarmati Beáta, Dentland Fogászat és CityDent-CityDent Implantológiai Centrum és Esztétikai Fogászat
Dr. Gyarmati Beáta
Dentland Fogászat és CityDent-CityDent Esztétikai Fogászat
"
Számomra a Happy Smile rendszer megismerése egy igazán kellemes meglepetés volt. Számos paciensemnek sikerült olyan megoldást ajánlanom, amely valóban hatékony, esztétikus és egyben higiénikus. Akik korábban már viseltek rögzített fogszabályzót és nem szeretnének még egyszer, vagy nem megoldható számukra a kontrollokon való rendszeres megjelenés, azoknak egy ideális megoldást tudunk nyújtani ezzel a megbízható rendszerrel. De ha egyszerűen csak a diszkréció a cél, akkor is a legjobb eszköz a kezünkben…
Dr. Pável Júlia, Bobdent Fogászat és Implantológia
Dr. Pável Júlia
Bobdent Fogászat és Implantológia
"
Eddigi tapasztalataim alapján a Happy Smile fogszabályozó sínek népszerűségét a láthatatlan jelleg adja. A hatékony HappySmile sínekkel történő kezelést elsősorban azok a felnőtt pácienseim részesítik előnyben, akik esztétikai okokból szeretnék elkerülni a rögzített fogszabályozó készülék viselését. Tapasztalataim alapján a fogszabályozó sínek viselése gyorsan megszokható, pácienseim szinte észre sem veszik.
Dr. Rácz László, Dental Studio Fogászat
Dr. Rácz László
Dental Studio Fogászat
"
Nálunk Veszprémben a Dental Studio Fogászaton azt tapasztaljuk , hogy azok a páciensek választják nagy előszeretettel a HappySmile láthatatlan fogszabályozót, akik egy ragasztott készülékkel nem szívesen mennének társaságba, illetve azt gondolják , hogy felnőtt korban már nagyon hosszadalmas és bonyolult a fogszabályozás. Mikor szembesülnek a kezelés idejével és az elérhető eredménnyel, már nem kell őket meggyőznünk.
Dr. Martonosi Mihály, Dentha Fogászat
Dr. Martonosi Mihály
Dentha Fogászat
"
Azoknak a pácienseimnek ajánlom a HappySmile fogszabályozó síneket, akik kényelmes és esztétikus fogszabályozóval szeretnének tökéletes esztétikai eredményt elérni, és nem akarnak, vagy nem tudnak (pl. külföldi munka miatt) rendszeresen ellenőrzésekre járni.
Dr. Csulak Fruzsna, Dr. Erdélyi fogászati praxis
Dr. Csulak Fruzsina
"
Eddigi tapasztalataim alapján , a megfelelő indikáció esetén nagyon jól működik a rendszer. A páciensek könnyen megszokják, a kezdeti kényelmetlenségeken hamar túllendülnek,valóban láthatatlan a készülék. A fogtechnikai háttér kellően rugalmas.
Dr. Takács Dávid, Eu Dent
Dr. Takács Dávid
Eu Dent
"
Nagyon kedvelt a fiatalok körében. Egyszerű, gyors, hatékony és láthatatlan. Az első megbeszéléstől a fogszabályozás elkezdéséig minimális a várakozási idő.
Dr. Megyeri Renáta, fogorvos
Dr. Megyeri Renáta
Dr Óvári Péter, fogorvos
Dr. Óvári Péter
Gdental
"
A Happy Smile rendszerben megtaláltuk azt a lehetőséget, mellyel hatékonyan és gyorsan igen látványos eredményt tudunk elérni úgy, hogy pácienseink mindennapi életét nem korlátozza a fogszabályozó kezelés.
Dr. Athina Szamarasz, Koch Dent
Dr. Athina Szamarasz
Koch Dent
"
Fogszabályozó szakorvosként talán a legnagyobb feladat összeegyeztetni az eredményes kezelést a páciens-, illetve a mai kor esztétikai követelményeivel. 2014-ben kezdtem el használni a HappySmile rendszert. A számos szebbé tett mosoly és pácienseim pozitív visszajelzései alapján ma is szívesen ajánlom kezelési opcióként.
Dr. Meleg Erika
Dr. Meleg Erika
"
A Láthatatlan Fogszabályozás gyökeres változást hozott a fogszabályozás történetében. Nagyszerű új lehetőség nyílt meg előttünk! A pácienseink pozitív élményként élik meg a kezeléssorozatot és mi örömmel kísérjük őket ezen az úton a sikeres befejezésig!
Dr. Mayer Csaba, Dental Clinic
Dr. Mayer Csaba
Optimum Fogászat
"
Az Optimum Fogászat keretein belül nagyon sok páciensemnek varázsoltuk át a mosolyát a HappySmile fogszabályozókkal. Mindezt úgy, hogy a környezetükben lévők közül csak a beavatottak tudtak a kezelésről, még a többiek, csak a végén vették észre a ragyogó, magabiztos mosolyt, amit elértünk vele. Úgy gondolom, ennél többet nem kell tudnia egy esztétikai kezelést biztosító fogszabályozó rendszernek. Láthatatlanság. Precizitás. Megbízhatóság. Öröm vele dolgozni!
Dr. Fülöp Fanni, Hattyúdentál
Dr. Fülöp Fanni
Hattyúdentál
"
Túl azon, hogy a Páciensek ezidáig 100%-ban elégedettek vele és minimális kényelmetlenséggel tudunk olyan fogazati eltéréseket megoldani vele, amiről "laikusként" nem is gondolták volna, hogy évekig tartó külső rögzített fogszabályozó készülék nélkül is lehetséges, a Happysmile-os Kollégák mindig nagyon kedvesek, készségesek, rugalmasak, így öröm együtt dolgozni velük. :)))
Dr. Sturbán Erzsébet, Struban Dental
Dr. Sturbán Erzsébet
Sturban Dental
"
Gyakorlati tapasztalom, hogy a HappySmile fogszabályozó egyik legnagyobb előnye az esztétikussága. Kényelmes, mivel pontosan illeszkedik a fogakra, a beszédben nem zavar. A fogak könnyen, a megszokott módon tisztíthatóak. A másik óriási előnye, bármilyen helyzetben könnyen kivehető. Egyszerű, hatékony, esztétikus és fájdalommentes.
Dr. Topa Orsolya, Topa Dental
Dr. Topa Orsolya
Topa Dental
"
A Happy Smile rendszert jószívvel ajánlom azoknak a pácienseknek, akik nem szeretnének hagyományos rögzített vagy kivehető fogszabályozót. Alig észrevehető és használata egyszerű.
Dr. Mayer Petra, White Smile
Dr. Tanner Krisztina
FitDent
"
Az új, megbízható technológiák alkalmazására nyitottak vagyunk. A cél, a páciens minél kisebb beavatkozással járó gyors, eredményes kezelése. Ilyen hatékony, de biztonságos eljárás a fogszabályozás területén a HappySmile rendszer. Jók a tapasztalataink, pácienseink elégedettek.