A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Pályázataink

a kedvezményezett neve: PRO-DENT 2000 Egészségügyi és kereskedelmi Betéti Társaság
a projekt címe:A PRO-DENT 2000 Bt. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése
a szerződött feltételesen visszatérítendő támogatás összege: 10 500 000 Ft
a támogatás mértéke (%-ban):: 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

A beszerzett 3Shape E2 szkenner 3D fogászati laborszkenner készülék alkalmas fizikai minták vagy fogászati lenyomatok 3 dimenziós szkennelésére és a hozzá tartozó szoftver segítségével digitális megjelenítésre egyaránt. A modern digitális fogászati restaurációk elkészítésének nélkülözhetetlen eszköze. A készülék 2db Blue LED Multiline technológiát alkalmazó kamerát tartalmaz, amelyek egyenként 5.0 Megapixel felbontású képet készítenek. A 3Shape E2 fogtechnikai 3D szkenner készüléke a 3Shape szkennerek továbbfejlesztett változata. A korábbi ajtóval fedett szkennelőtér helyett itt már nyitott konstrukciójú a szkenner felépítése, így a csomag tartalmaként megtalálható artikulátor tartó segítségével a harapási magasság és centrálokklúzió beszkennelése lényegesen könnyebb, mint más hasonló készülékek esetén. Rendelkeztünk korábban már 3shape gyártmányú szkennerrel, amit már több mint öt éve használunk. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően gyakorta új funkciókkal, lehetőségekkel gazdagodott.

Választásunkat nagymértékben befolyásolta, hogy a megvásárolt új rendszer gond nélkül kommunikál a meglévő régivel. Mivel új fejlesztésű készülék, így segítségével a szkennelési munkafolyamatok a laborban gyorsabbá és pontosabbá váltak. Fogászati felhasználású szoftverével a vállalkozás profilját bővíthettük, ezáltal bevételnövekedést generál.

A másik megvásárolt eszköz 3Shape TRIOS 3 POD Wireless (vezeték nélküli) 3D fogászati orálszkenner készülék alkalmas a száj képletek  bedigitalizálására. A digitális lenyomat ellenőrizhető és szabadon felhasználható a fogászati restauráció elkészítésében. A digitális fogászati restaurációk elkészítésének nélkülözhetetlen eszköze. A TRIOS® 3 Wireless POD hordozható készülék TRIOS® Ultrafast Optical SectioningTM – technológiával működő szkenner, amely a szájban készít magas pontosságú digi-tális 3D képet. A klinikai felhasználást támogatja a fűthető szkenner fej a tökéletes képalkotásért, amely autoklávban sterilizálható. A színes képalkotás segíti a fogak és lágy részek meghatározását. A fogszín  meghatározó funkció és a HD minőségben készíthető fotók segítenek a tökéletes pótlások elkészítésében. A készülék által vett digitális lenyomatra koronát, hidat, inlay-t, onlay-t, héjat, egyedi inplantátum fejet lehet elkészíteni a digitális modell felhasználható Orthodonciai mérésekhez. A rendszer stl dcm és ply fájl kimenettel rendelkezik, amely file-ok szabadon fel-használhatóak a fogászati CAD tervező szoftverekben (3shape DentalSystem, Exocad, stb.) A 3Shape Trios 3 Wireless POD pen grip készülék vezeték nélküli rendszer egyedülálló a piacon. A páciens szkennelése közben szabadon lehet mozogni, nem akad bele a vezérlő kábel a kezelő egységbe.

Cégünk piacvezető a fogszabályozó készülékek gyártásában. Az új eszközök beszerzése lehetőséget biztosított a fogászat egyéb területén mind magyar, mind határon túli megrendelői kör bővítésére.

A digitálisan tervezett fogszabályozók gyártásában szerzett elismertségünk és a tervezett termékek különlegessége új piacokat nyitott meg. A megrendelések az interneten keresztül érkeznek, így megszabadultunk a környezetünket terhelő szállítmányozás szükségességétől. Valamint látunk egy piaci rést, mert tudjuk, hogy senki nem szeretne sokáig fog nélkül mutatkozni. A technológia lehetőséget teremtett, hogy egy kivehető részleges vagy teljes fogpótlást néhány óra alatt legyártsunk  rendkívül magas színvonalon, a megrendelő legnagyobb örömére. Az esztétikum mellett nem elhanyagolható a rágófunkció mielőbbi visszaállításának fontossága, mert ennek hiánya rendkívül sok járulékos belgyógyászati megbetegedés okozója. Fejlesztéseinkkel még nagyobb esélyünk lett, hogy megtartsuk jelenlegi dolgozóinkat, sőt további növekedés esetén reményeink szerint még bővülhetünk is.A projekt befejezésének dátuma:2020.10.16.
Projekt azonosító száma:GINOP-1.2.8-20-2020-00924
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Pácienseknek
Üzenetküldés, kapcsolatfelvétel
Pácienseknek
Kérdezzen a HappySmile láthatatlan fogszabályozó használatával, előnyeivel kapcsolatban!

Fogászatoknak
Csatlakozás partnerhálózatunkhoz, információ kérés
Fogorvosoknak, rendelőknek
Csatlakozzon partner hálózatunkhoz, tegye fel kérdéseit, érdeklődjön termékünkről.

A Happy Smile láthatatlan fogszabályozó előnyei
Rövid kezelési idő
Rövid kezelési idő
hamar látványos
Könnyed használat
Könnyed használat
egyszerűen kezelhető
Diszkrét kialakítás
Diszkrét kialakítás
személyre szabott medoldás