A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Láthatatlan fogszabályozó

Láthatatlan fogszabályozó
Kivehető fogszabályozó
Láthatatlan fogszabályozás
Láthatatlan fogszabályozó kiszámítható
Kiszámítható
A teljes kezelést számítógépen, három dimenzióban előre megtervezzük. A szerepét betöltött sínt új, hatásában az előbbire építő, de további mozgatást lehetővé tevő sínre cseréljük, egészen a tervezett végeredmény eléréséig. Még a kezelés megkezdése előtt megnézheti képeken, hogy milyen lesz a végeredmény és mennyi ideig fog tartani a kezelés. Még egy kis videót is küldünk a rendelőbe, ahol mozgás közben láthatja fogsorát.
Láthatatlan fogszabályozó gyors
Gyors
A pár órás szünettel egész nap viselhető átlátszó sínek a fogakat nagyon rövid idő alatt a kívánt irányba állítják. A hagyományos eljárásokhoz képest, bizonyos esetekben akár fele annyi idő is elég lehet a várt eredmény eléréséhez.
Láthatatlan fogszabályozó hatékony
Hatékony
Míg a klasszikus megoldásokkal csak aránylag kevés fogon lehet egyidejűleg aktív mozgatást megvalósítani, a Happysmile rendszerrel egyszerre több fog mozgatása valósítható meg. A CAD-CAM program segítségével tervezett fogmozgatás kéthetente az új sínek segítségével rendkívül pontosan képes erőt közölni a fogazattal. A hagyományos készülékeknél ezt 4-6 hetente, sokkal drasztikusabb erőhatások alkalmazásával lehet elérni.
Láthatatlan fogszabályozó higiénikus
Higiénikus
Mivel a sín kivehető, rendszeresen és alaposabban mosható, tisztítható. Gyakran előfordul, hogy a hagyományos fogszabályozó kezelés alatt a fogazat szuvasodásnak indul, mivel rendkívül bonyolult a tisztítása. Ma már kaphatóak különböző speciális eszközök a fogszabályozó kezelés alatti fogtisztításhoz, de sajnos az a tapasztalatunk, hogy mivel időigényes és bonyolult a tisztítás a páciensek elhanyagolják azt. A HappySmile kezelés alatt a fogtisztítás a megszokott rutin szerint történik, tehát a páciensnek nem kell változtatnia fogmosási szokásain, hiszen a készülék a fogtisztítás alatt kivehető.

A fogszabályozás célja, hogy a helytelen, rendellenes pozícióban álló fogakat és az állcsontokat anatómiailag, esztétikailag elvárt állapotba mozgassuk.

A tradicionális fogszabályozás kétféle készüléktípust használ, a kivehető készülékeket és a fogak bukkális vagy palatinális/lingvális felszínére ragasztott rögzített készülékeket. Mindkét alaptípusnak számos változata ismert, a maguk előnyeivel és korlátaival.

A kivehető fogszabályozó készülékek használata messze nem új keletű. A legrégebben gyártott kivehető készüléket 1836-ban készítette Károly porosz hercegnek Friedrich Christoph Kneisel. Kneisel és John Tomes többféle technikát alkalmaztak a kivehető készülékek elkészítésére, pl. fémlemezre rögzített drótokkal mozgatták a fogakat. A következő 100 esztendőben rengeteg kivehetőkészülék-típus jelenik meg.

Harold D. Kesling 1944-ben fejleszti ki a fogpozicionálót (positioner). Gyakorlatilag ebből a típusból alakul ki a sínekkel történő fogszabályozó technika.

A technikát először a Raintree Essix nevű cég kezdte fejleszteni. A technológia kezdetben a kézi set-upon alapult. Ez azt jelentette, hogy a gipszmintán a fogszabályozó fogtechnikus kifűrészelte a mozgatni kívánt fogakat, ezután az új pozíciójukban valamilyen anyaggal, jellemzően viasszal vagy fényre kötő műanyaggal rögzítette. Erre az új modellre készült el vákuum formázó technikával a vékony műanyag sín. Amikor a fogak a sín hordása során a megfelelő pozícióba kerültek, újabb lenyomat következett, és újabb set-up és sín.

Ez a technika kisebb anomáliák megoldására képes. Az áttörés az Align Technology, egy nagy amerikai cég piacra lépésevel jött el. A céget 1997-ben alapították, és 1999 óta gyárt kivehető fogszabályozó síneket Invisalign néven. Ez a cég a világon már több mint hárommillió páciensen alkalmazta az eljárást. A HappySmile rendszer egy ehhez nagyon hasonló eljárás, melynek segítségével Magyarországon már több mint 500 páciens mosolyoghat újra felszabadultan. Kifejlesztettek egy 3D-s grafikus szoftvert, melynek segítségével a kezelés teljes hossza pontosan, mérhetően modellezhető volt. Évekkel jártak konkurenseik előtt, és piaci monopolhelyzetüket remekül kamatoztatták. Igyekeztek minden olyan vállalkozást, amelyről azt feltételezték, hogy komolyan a babérjaikra törhet vagy jogi úton ellehetetleníteni, vagy erős anyagi bázisukat kihasználva felvásárolni. Ez 1999-től egészen néhány évvel ezelőttig működött is.

High-tech HappySmyle fogszabályozó technológia, kivehető fogszabályozó

A high-tec technológia segítségével minden egyes sínbe a 2 hét múlva elvárt állapotot tudjuk kódolni, programozni. Meghatározhatjuk, hogy mely helyeken és mekkora erőt közvetítsen a fogra a láthatatlan fogszabályozó. Nem befolyásolja a hétköznapi életvitelt. Segítségével ugyanúgy sportolhat akár extrém vagy küzdősportokat is, bulizhat, ehet-ihat és még a rettegett fájdalom is sokkal enyhébb, mint a ragasztott fogszabályozók négy-hat hetente esedékes aktiválásánál.
Láthatatlan fogszabályozó, hightec HappySmile technológia

A transzparens sínek nem feltűnőek, így természetesen, feszélyezettség nélkül hordhatja azokat! A kezelés megkívánja a sínek majdnem folyamatos használatát, de azok könnyen kivehetőek, lehetővé téve a kényelmes munkát, étkezést, fogmosást, fotózást, randizást!

A sín pontosan illeszkedik a fogaira csavarok és drótok nélkül, ráadásul nem zavarja a beszédben. Mintha nem is létezne, mégis működik!

A sín anyaga biokompatibilis, hajszál vékony orvosi műanyag, melyből a használat során garantáltan nem oldódik ki semmilyen mellékanyag. Senkinek nem javasoljuk a dohányzást, de akár dohányfüsttel is találkozhat, ez sem okoz problémát.

HappySmile mosoly
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Pácienseknek
Üzenetküldés, kapcsolatfelvétel
Pácienseknek
Kérdezzen a HappySmile láthatatlan fogszabályozó használatával, előnyeivel kapcsolatban!

Fogászatoknak
Csatlakozás partnerhálózatunkhoz, információ kérés
Fogorvosoknak, rendelőknek
Csatlakozzon partner hálózatunkhoz, tegye fel kérdéseit, érdeklődjön termékünkről.

A Happy Smile láthatatlan fogszabályozó előnyei
Rövid kezelési idő
Rövid kezelési idő
hamar látványos
Könnyed használat
Könnyed használat
egyszerűen kezelhető
Diszkrét kialakítás
Diszkrét kialakítás
személyre szabott medoldás
Elégedett pácienseink
Péterfy Bori, láthatatlan fogszabályozó előtt
előtte
Péterfy Bori, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Péterfy Bori
Énekesnő
"
Folyamatosan szinpadon lévő emberként szinte elérhetetlen volt számomra a fogszabályozás. A HappySmile egy fantasztikus lehetőség volt számomra, hiszen koncert vagy előadás előtt egy mozdulattal kivettem, tehát nem zavart sem esztétikailag, sem pedig a beszédben, éneklésben. A viselése egyáltalán nem kellemetlen, nagyon hamar meg lehet szokni. Ha nincs a HappySmile, akkor biztos, hogy nem szabályoztattam volna a fogaimat, de most már így utólag nagyon boldog vagyok és sokkal szebb a mosolyom:))))
Galla Alexandra, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Galla Alexandra
"
Felnőtt fejjel már nem szerettem volna látható fogszabályozót, ezért nagyon megörültem a HappySmile által kínált módszernek. Nagyon egyszerű volta a síneket hordani, semmi fájdalmat nem okoztak. Valóban láthatatlan, hiszen a közvetlen kollegáim sem vették észre.

Nagyon köszönöm HappySmile! :)
Tögl Kata, láthatatlan fogszabályozó előtt
előtte
Tögl Kata, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Tögl Kata
"
Azért szerettem a láthatatlan fogszabályzót, mert kényelmes volt, könnyen tisztítható. Nem vette észre senki. Rövid idő alatt nagyon szépen helyre hozta a fogaimat.
Varga Petra, láthatatlan fogszabályozó előtt
előtte
Varga Petra, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Varga Petra
Levente, láthatatlan fogszabályozó előtt
előtte
Varga Petra, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Levente
Szigeti Noémi, láthatatlan fogszabályozó előtt
előtte
Varga Petra, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Szigeti Noémi
"
Páciensünk kifejezett kérésére, az alsó fogívet nem szabályoztuk!
Orvosok rendszerünkről
Dr. Szabó Zoltán, Apollonia Dental Center
Dr. Szabó Zoltán
Apollonia Dental Center
"
Azért döntöttem a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó mellett, mert mi az Apollonia Dental Centerben fontosnak tartjuk, hogy pácienseink a legmodernebb technológiák segítségével gyógyulhassanak.Ahogy az implantológiában, úgy a csontpótló kezelések során és a fogszabályozásban is törekszünk a kor igényeinek megfelelő megoldásokat kínálni betegeink számára.
Dr. Gyarmati Beáta, Dentland Fogászat és CityDent-CityDent Implantológiai Centrum és Esztétikai Fogászat
Dr. Gyarmati Beáta
Dentland Fogászat és CityDent-CityDent Esztétikai Fogászat
"
Számomra a Happy Smile rendszer megismerése egy igazán kellemes meglepetés volt. Számos paciensemnek sikerült olyan megoldást ajánlanom, amely valóban hatékony, esztétikus és egyben higiénikus. Akik korábban már viseltek rögzített fogszabályzót és nem szeretnének még egyszer, vagy nem megoldható számukra a kontrollokon való rendszeres megjelenés, azoknak egy ideális megoldást tudunk nyújtani ezzel a megbízható rendszerrel. De ha egyszerűen csak a diszkréció a cél, akkor is a legjobb eszköz a kezünkben…
Dr. Pável Júlia, Bobdent Fogászat és Implantológia
Dr. Pável Júlia
Bobdent Fogászat és Implantológia
"
Eddigi tapasztalataim alapján a Happy Smile fogszabályozó sínek népszerűségét a láthatatlan jelleg adja. A hatékony HappySmile sínekkel történő kezelést elsősorban azok a felnőtt pácienseim részesítik előnyben, akik esztétikai okokból szeretnék elkerülni a rögzített fogszabályozó készülék viselését. Tapasztalataim alapján a fogszabályozó sínek viselése gyorsan megszokható, pácienseim szinte észre sem veszik.
Dr. Rácz László, Dental Studio Fogászat
Dr. Rácz László
Dental Studio Fogászat
"
Nálunk Veszprémben a Dental Studio Fogászaton azt tapasztaljuk , hogy azok a páciensek választják nagy előszeretettel a HappySmile láthatatlan fogszabályozót, akik egy ragasztott készülékkel nem szívesen mennének társaságba, illetve azt gondolják , hogy felnőtt korban már nagyon hosszadalmas és bonyolult a fogszabályozás. Mikor szembesülnek a kezelés idejével és az elérhető eredménnyel, már nem kell őket meggyőznünk.
Dr. Martonosi Mihály, Dentha Fogászat
Dr. Martonosi Mihály
Dentha Fogászat
"
Azoknak a pácienseimnek ajánlom a HappySmile fogszabályozó síneket, akik kényelmes és esztétikus fogszabályozóval szeretnének tökéletes esztétikai eredményt elérni, és nem akarnak, vagy nem tudnak (pl. külföldi munka miatt) rendszeresen ellenőrzésekre járni.
Dr. Csulak Fruzsna, Dr. Erdélyi fogászati praxis
Dr. Csulak Fruzsina
"
Eddigi tapasztalataim alapján , a megfelelő indikáció esetén nagyon jól működik a rendszer. A páciensek könnyen megszokják, a kezdeti kényelmetlenségeken hamar túllendülnek,valóban láthatatlan a készülék. A fogtechnikai háttér kellően rugalmas.
Dr. Takács Dávid, Eu Dent
Dr. Takács Dávid
Eu Dent
"
Nagyon kedvelt a fiatalok körében. Egyszerű, gyors, hatékony és láthatatlan. Az első megbeszéléstől a fogszabályozás elkezdéséig minimális a várakozási idő.
Dr. Megyeri Renáta, fogorvos
Dr. Megyeri Renáta
Dr Óvári Péter, fogorvos
Dr. Óvári Péter
Gdental
"
A Happy Smile rendszerben megtaláltuk azt a lehetőséget, mellyel hatékonyan és gyorsan igen látványos eredményt tudunk elérni úgy, hogy pácienseink mindennapi életét nem korlátozza a fogszabályozó kezelés.
Dr. Athina Szamarasz, Koch Dent
Dr. Athina Szamarasz
Koch Dent
"
Fogszabályozó szakorvosként talán a legnagyobb feladat összeegyeztetni az eredményes kezelést a páciens-, illetve a mai kor esztétikai követelményeivel. 2014-ben kezdtem el használni a HappySmile rendszert. A számos szebbé tett mosoly és pácienseim pozitív visszajelzései alapján ma is szívesen ajánlom kezelési opcióként.
Dr. Meleg Erika
Dr. Meleg Erika
"
A Láthatatlan Fogszabályozás gyökeres változást hozott a fogszabályozás történetében. Nagyszerű új lehetőség nyílt meg előttünk! A pácienseink pozitív élményként élik meg a kezeléssorozatot és mi örömmel kísérjük őket ezen az úton a sikeres befejezésig!
Dr. Mayer Csaba, Dental Clinic
Dr. Mayer Csaba
Optimum Fogászat
"
Az Optimum Fogászat keretein belül nagyon sok páciensemnek varázsoltuk át a mosolyát a HappySmile fogszabályozókkal. Mindezt úgy, hogy a környezetükben lévők közül csak a beavatottak tudtak a kezelésről, még a többiek, csak a végén vették észre a ragyogó, magabiztos mosolyt, amit elértünk vele. Úgy gondolom, ennél többet nem kell tudnia egy esztétikai kezelést biztosító fogszabályozó rendszernek. Láthatatlanság. Precizitás. Megbízhatóság. Öröm vele dolgozni!
Dr. Fülöp Fanni, Hattyúdentál
Dr. Fülöp Fanni
Hattyúdentál
"
Túl azon, hogy a Páciensek ezidáig 100%-ban elégedettek vele és minimális kényelmetlenséggel tudunk olyan fogazati eltéréseket megoldani vele, amiről "laikusként" nem is gondolták volna, hogy évekig tartó külső rögzített fogszabályozó készülék nélkül is lehetséges, a Happysmile-os Kollégák mindig nagyon kedvesek, készségesek, rugalmasak, így öröm együtt dolgozni velük. :)))
Dr. Sturbán Erzsébet, Struban Dental
Dr. Sturbán Erzsébet
Sturban Dental
"
Gyakorlati tapasztalom, hogy a HappySmile fogszabályozó egyik legnagyobb előnye az esztétikussága. Kényelmes, mivel pontosan illeszkedik a fogakra, a beszédben nem zavar. A fogak könnyen, a megszokott módon tisztíthatóak. A másik óriási előnye, bármilyen helyzetben könnyen kivehető. Egyszerű, hatékony, esztétikus és fájdalommentes.
Dr. Topa Orsolya, Topa Dental
Dr. Topa Orsolya
Topa Dental
"
A Happy Smile rendszert jószívvel ajánlom azoknak a pácienseknek, akik nem szeretnének hagyományos rögzített vagy kivehető fogszabályozót. Alig észrevehető és használata egyszerű.
Dr. Mayer Petra, White Smile
Dr. Tanner Krisztina
FitDent
"
Az új, megbízható technológiák alkalmazására nyitottak vagyunk. A cél, a páciens minél kisebb beavatkozással járó gyors, eredményes kezelése. Ilyen hatékony, de biztonságos eljárás a fogszabályozás területén a HappySmile rendszer. Jók a tapasztalataink, pácienseink elégedettek.