A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Ezentúl partnereinkkel a lenyomat és HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó célba juttatása szervezett, pontos és INGYENES

Mindenképp szükség volt a fogszabályozók és lenyomatok kulturált és megbízható célba juttatására

Ezentúl partnereinkkel a lenyomat és HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó célba juttatása szervezett, pontos és INGYENES Napjainkban a hatékony és gyors logisztika minden iparágban és szolgáltatásnál elengedhetetlen. Fontos számunkra is, hogy az ügyfeleink és a partnereink a lehető leghatékonyabban, valamint a legrövidebb idő alatt kapják meg a megrendelt fogszabályozót, hiszen ez által a tökéletes mosolyra vágyó páciensek mielőbb megkaphatják a kezelésükhöz szükséges biokompatibilis síneket.

A láthatatlan fogszabályozó logisztika optimalizálása

A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó labor, ahol a minták analizálása, feldolgozása valamint a sínek előállítása történik, Székesfehérváron található, viszont partnerhálózatunk az egész országot lefedi. Ezért számunkra is kiemelt jelentőségű kérdés, hogy milyen úton jutnak el egyrészt a partnereinktől hozzánk a lenyomatok, a fogorvosi információk és anyagok, másrészt az, miként kapják meg az elkészült fogszabályozó síneket a velünk kapcsolatban álló orvosok. Célunk volt egy olyan gyors és hatékony megoldást találni, amely a lehető legtöbb igényt ki tudja elégíteni.
Örömmel jelentjük be, hogy cégünk, a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó megállapodott a GLS Futárszolgálattal. A cég immáron 20 éve van jelen Magyarországon, stabil minőséget biztosítva hazánk egyik vezető csomaglogisztikai szolgáltatója. A GLS Hungary az egész országot lefedő hálózattal rendelkezik, és széleskörű szolgáltatáspalettájával segítségünkre lesz abban, hogy minden ügyféligényt gyorsan és pontosan ki tudjunk szolgálni, így minden partnerünk számára biztosítani tudjuk az olajozott és gyors munkát.

A fogorvosok és fogorvosi rendelő partnereink számára – kérésükre - eljuttatjuk az előre megcímezett címkéket és dobozokat, így azokban könnyen és kényelmesen tudják elküldeni hozzánk a lenyomatokat.

Kiemelnénk, hogy a szolgáltatás igénybevétele díjmentes, tehát a partnereinket semmilyen plusz költség nem terheli, amennyiben ezt a lehetőséget választják.

GLS és a HappySMile láthatatlan Fogszabályozó nagyszerű együttműkdése

A tennivalójuk mindössze annyi, hogy a területileg illetékes GLS futárral kell felvenni a kapcsolatot, aki elmegy a mintáért. Így mindenféle plusz munka illetve kellemetlenség nélkül a lenyomatok a GLS segítségével gyorsan átkerülnek a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó laborjába, ahol el tudjuk kezdeni a mielőbbi feldolgozásukat.

A futárszolgálattal történő láthatatlan fogszabályozó sín szállítással kapcsolatosan bővebb információt, valamint címkét rendelni kolléganőnknél, Kerék Adriennél tudnak az alábbi elérhetőségeken:
Telefon: +36 (20) 460 35 56 (munkanapokon 08-18 között)
E-mail: akerek@happysmile.hu

Bízunk abban, hogy ez az új lehetőség elnyeri a bizalmukat és a tetszésüket. Adri várja a jelentkezésüket és örömmel tájékoztatja önöket az új folyamattal kapcsolatosan. Keressék őt bizalommal, akár már ma is!


Ha érdekli, mennyi a fogszabályozás ára, kattintson a gombra.
Kikalkulálom a kezelés árát
Kapcsolatfelvétel
Üzenjen nekünk