A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

Kérdések-válaszok

HappySmile kivehető fogszabályozó rendszerrel kapcsolatban, leginkább felmerülő kérdésekre adunk választ.

?Laura, Székesfehérvár:Mikor alkalmazható a láthatatlan fogszabályozó?
!Minden esetben alkalmazható, de függ az esetek súlyosságától, melyet az orvos határoz meg.
?Katalin, Békéscsaba:Hogyan kell tisztítani a kivehető fogszabályozót?
!Ez nagyon egyszerű. A fogkefével tisztítsa meg a kivehető fogszabályozó felületét alaposan, majd öblítse le hideg vízzel.
?János, Pécs:Milyen gyakran kell konzultálni az orvossal?
!Orvosa fogja ütemezni a rendszeres találkozókat, általában egyszer minden négy-hat hétben. Célja annak biztosítása, hogy a kezelés a terv szerint halad.
?Tamara, Budapest:Milyen hatással van a beszédre a kivehető fogszabályozó?
!Hasonlóan más fogszabályozó kezelésekhez, a HappySmile ideiglenesen befolyásolhatja a beszédet egy-két napig. Ahogy a nyelve hozzászokik a sínhez, minden furcsaság eltűnik.
?Kinga, Budapest:Napi hány órát kell hordani a kivehető fogszabályozó síneit?
!A HappySmile napi 20-22 óra viseléssel a leghatékonyabb, tehát javasolt csak evéskor, fogmosáskor illetve fogselyem használatakor levenni.
?Éva, Eger:Milyen időközönként kell cserélni a kivehető fogszabályozó síneket?
!Egy sínt 2 hétig kell hordani, ezt követően új sínt kap a páciens. Ha esetleg elvész, megsérül az aktuális sín, a 3D nyomat segítségével azt pótolni tudjuk.
?Nóra, Székesfehérvár:Mennyire fáj a kezelés?
!A fogszabályozó kezelés során a becsontosodott fogakat mozgatjuk a kívánt irányba, így ez természetesen fájdalommal járhat. A HappySmile kezelés viszont a sínek 2 hetenkénti cseréjének köszönhetően egészen lágy erőkkel képes hatni, így hagyományos társaihoz képest a fájdalom jóval kisebb. Az új sínt a szervezet 1-2 nap alatt megszokja és a későbbiekben már semmilyen fájdalom nem jelentkezik.
?Renáta, Ózd:Nem karcolódnak meg, színeződnek el a sínek?
!Mivel minden estben 2 hetente új sínt kap a páciens, így igazából nics is ideje elszíneződni a síneknek ennyi idő alatt. Mivel ez egy különleges biokompatibilis orvosi műanyag, így alapvetően minden külső környezeti hatásnak ellenáll. Azért javasoljuk a sínek étkezés, illetve színes italok alatti kivételét, mivel a fog és a sín között lévő résben megragadt ételmaradék nem esztétikus, illetve fogszuvasodáshoz vezethet.
?Anita, Győr:A HappySmile sínek viselése fájdalmas?
!A fogszabályzó készülékek kezdeti viselése pici kellemetlenséget okoz, ez normális jelenség, ugyanis általában nyomás érzetét kelti, ahogy mozognak a fogak a célállomásuk felé. Ez is jele annak, hogy a HappySmile rendszer kifejti hatását. A kellemetlen érzés elmúlik egy-két nap alatt.
?Tamás, Budapest:Mennyi ideig tart a kezelés?
!Minden fogazat más és más , igy minden kezelés is más. Nagyon nehéz egy átlagos értéket mondani, de talán egy 10 sínes kezelést nevezhetnénk átlagosnak. Mivel egy sínt 2 hétig kell hordani, így könnyen kiszámítható, hogy az átlagos kezelés hossza 20 hét, tehát 5 hónap.
?Erzsébet, Balmazújváros:Igaz, hogy sokkal drágább, mint egy hagyományos kezelés?
!Ha összehasonlítjuk a HappySmile rendszerrel végzett kezelés árát egy hagyományos kezelés árával, akkor azt mondhatjuk, hogy ha minden költséget figyelembe veszünk, hozzávetőleg hasonló az ára a hagyományoshoz. Ha a különböző új (nyelv felőli, stb.) készülékekhez hasonlítjuk, akkor még olcsóbb is. Nagyon fontos még megemlítenünk, hogy a HappySmile kezelést nem kell egyben kifizetni, elegendő csak a már átvett sínek után fizetni. Magyarul, ha Ön havonta szeretné átvenni a síneket, akkor csak az aktuális síneket kell kifizetnie!
?András, Székesfehérvár:Az alkohol nem oldja ki a műanyag valamely összetevőjét?
!A sínek biokompatibilis orvosi műanyagból készülnek, az alkohol nem képes kioldani belőlük semmilyen káros anyagot. De sokkal egyszerűbb, ha az alkohol fogyasztás idejére a síneket kiveszi, majd fogmosás után teszi vissza!
?Csanád, Budapest:Mi kerül ezeken a kis műanyag síneken ennyibe?
!A HappySmile rendszer a ma elérhető legmagasabb minőségű és legmodernebb infrastruktúrális háttérre támaszkodik. 3D szkenner, speciális, a fogászat számára fejlesztett 3D nyomtató, fogmozgató szofver, magas minőségű biokompatibilis orvosi műanyag, stb. Ezek sajnos nem hasonlíthatók egy egyszerű műanyag brekett vagy drót árához. Ehhez képest a termék ára nem magasabb egy hagyományos készülék áránál.
?Bence, Vác:Sokat kell beszélnem munkám során. Nem fog zavarni a sín?
!Az első sín használatának megkezdésekor, azt fogja érezni, hogy nagyon zavaró, hiszen egy egészen szokatlan érzés. Azt szoktuk javasolni, hogy olvasson fel hangosan egy cikket vagy egy verset és meg fogja szokni néhány óra alatt. Egy két nap múva, Ön még mindig úgy fogja érezni, hogy kicsit selypít, de a külső hallgató ezt nem fogja érzékelni.
?Evelin, Sződ:Ezek a kis vékony sínek hogyan tudják mozgatni a fogakat?
!Ezek a sínek a CAD-CAM technológiának köszönhetően nagyon pontosan (20 mikron pontossággal) képesek erőt kifejteni a fogazatra. A két hetenkénti csereperiódusnak köszönhetően egészen lágy erőkkel képes ellátni a feladatát, így különösebb fájdalom nélkül történik a kezelés. Ön persze gondolhatja, hogy a gyártó miért írna mást, de tudnia kell, hogy az egész világon használnak hasonló rendszereket és csak az USA-ban több mint 3 millió pácienst kezeltek már hasonló rendszerrel.
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Pácienseknek
Üzenetküldés, kapcsolatfelvétel
Pácienseknek
Kérdezzen a HappySmile láthatatlan fogszabályozó használatával, előnyeivel kapcsolatban!

Fogászatoknak
Csatlakozás partnerhálózatunkhoz, információ kérés
Fogorvosoknak, rendelőknek
Csatlakozzon partner hálózatunkhoz, tegye fel kérdéseit, érdeklődjön termékünkről.

A Happy Smile láthatatlan fogszabályozó előnyei
Rövid kezelési idő
Rövid kezelési idő
hamar látványos
Könnyed használat
Könnyed használat
egyszerűen kezelhető
Diszkrét kialakítás
Diszkrét kialakítás
személyre szabott medoldás
Elégedett pácienseink
Péterfy Bori, láthatatlan fogszabályozó előtt
előtte
Péterfy Bori, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Péterfy Bori
Énekesnő
"
Folyamatosan szinpadon lévő emberként szinte elérhetetlen volt számomra a fogszabályozás. A HappySmile egy fantasztikus lehetőség volt számomra, hiszen koncert vagy előadás előtt egy mozdulattal kivettem, tehát nem zavart sem esztétikailag, sem pedig a beszédben, éneklésben. A viselése egyáltalán nem kellemetlen, nagyon hamar meg lehet szokni. Ha nincs a HappySmile, akkor biztos, hogy nem szabályoztattam volna a fogaimat, de most már így utólag nagyon boldog vagyok és sokkal szebb a mosolyom:))))
Galla Alexandra, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Galla Alexandra
"
Felnőtt fejjel már nem szerettem volna látható fogszabályozót, ezért nagyon megörültem a HappySmile által kínált módszernek. Nagyon egyszerű volta a síneket hordani, semmi fájdalmat nem okoztak. Valóban láthatatlan, hiszen a közvetlen kollegáim sem vették észre.

Nagyon köszönöm HappySmile! :)
Tögl Kata, láthatatlan fogszabályozó előtt
előtte
Tögl Kata, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Tögl Kata
"
Azért szerettem a láthatatlan fogszabályzót, mert kényelmes volt, könnyen tisztítható. Nem vette észre senki. Rövid idő alatt nagyon szépen helyre hozta a fogaimat.
Varga Petra, láthatatlan fogszabályozó előtt
előtte
Varga Petra, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Varga Petra
Levente, láthatatlan fogszabályozó előtt
előtte
Varga Petra, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Levente
Szigeti Noémi, láthatatlan fogszabályozó előtt
előtte
Varga Petra, láthatatlan fogszabályozó után
utána
Szigeti Noémi
"
Páciensünk kifejezett kérésére, az alsó fogívet nem szabályoztuk!
Orvosok rendszerünkről
Dr. Szabó Zoltán, Apollonia Dental Center
Dr. Szabó Zoltán
Apollonia Dental Center
"
Azért döntöttem a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó mellett, mert mi az Apollonia Dental Centerben fontosnak tartjuk, hogy pácienseink a legmodernebb technológiák segítségével gyógyulhassanak.Ahogy az implantológiában, úgy a csontpótló kezelések során és a fogszabályozásban is törekszünk a kor igényeinek megfelelő megoldásokat kínálni betegeink számára.
Dr. Gyarmati Beáta, Dentland Fogászat és CityDent-CityDent Implantológiai Centrum és Esztétikai Fogászat
Dr. Gyarmati Beáta
Dentland Fogászat és CityDent-CityDent Esztétikai Fogászat
"
Számomra a Happy Smile rendszer megismerése egy igazán kellemes meglepetés volt. Számos paciensemnek sikerült olyan megoldást ajánlanom, amely valóban hatékony, esztétikus és egyben higiénikus. Akik korábban már viseltek rögzített fogszabályzót és nem szeretnének még egyszer, vagy nem megoldható számukra a kontrollokon való rendszeres megjelenés, azoknak egy ideális megoldást tudunk nyújtani ezzel a megbízható rendszerrel. De ha egyszerűen csak a diszkréció a cél, akkor is a legjobb eszköz a kezünkben…
Dr. Pável Júlia, Bobdent Fogászat és Implantológia
Dr. Pável Júlia
Bobdent Fogászat és Implantológia
"
Eddigi tapasztalataim alapján a Happy Smile fogszabályozó sínek népszerűségét a láthatatlan jelleg adja. A hatékony HappySmile sínekkel történő kezelést elsősorban azok a felnőtt pácienseim részesítik előnyben, akik esztétikai okokból szeretnék elkerülni a rögzített fogszabályozó készülék viselését. Tapasztalataim alapján a fogszabályozó sínek viselése gyorsan megszokható, pácienseim szinte észre sem veszik.
Dr. Rácz László, Dental Studio Fogászat
Dr. Rácz László
Dental Studio Fogászat
"
Nálunk Veszprémben a Dental Studio Fogászaton azt tapasztaljuk , hogy azok a páciensek választják nagy előszeretettel a HappySmile láthatatlan fogszabályozót, akik egy ragasztott készülékkel nem szívesen mennének társaságba, illetve azt gondolják , hogy felnőtt korban már nagyon hosszadalmas és bonyolult a fogszabályozás. Mikor szembesülnek a kezelés idejével és az elérhető eredménnyel, már nem kell őket meggyőznünk.
Dr. Martonosi Mihály, Dentha Fogászat
Dr. Martonosi Mihály
Dentha Fogászat
"
Azoknak a pácienseimnek ajánlom a HappySmile fogszabályozó síneket, akik kényelmes és esztétikus fogszabályozóval szeretnének tökéletes esztétikai eredményt elérni, és nem akarnak, vagy nem tudnak (pl. külföldi munka miatt) rendszeresen ellenőrzésekre járni.
Dr. Csulak Fruzsna, Dr. Erdélyi fogászati praxis
Dr. Csulak Fruzsina
"
Eddigi tapasztalataim alapján , a megfelelő indikáció esetén nagyon jól működik a rendszer. A páciensek könnyen megszokják, a kezdeti kényelmetlenségeken hamar túllendülnek,valóban láthatatlan a készülék. A fogtechnikai háttér kellően rugalmas.
Dr. Takács Dávid, Eu Dent
Dr. Takács Dávid
Eu Dent
"
Nagyon kedvelt a fiatalok körében. Egyszerű, gyors, hatékony és láthatatlan. Az első megbeszéléstől a fogszabályozás elkezdéséig minimális a várakozási idő.
Dr. Megyeri Renáta, fogorvos
Dr. Megyeri Renáta
Dr Óvári Péter, fogorvos
Dr. Óvári Péter
Gdental
"
A Happy Smile rendszerben megtaláltuk azt a lehetőséget, mellyel hatékonyan és gyorsan igen látványos eredményt tudunk elérni úgy, hogy pácienseink mindennapi életét nem korlátozza a fogszabályozó kezelés.
Dr. Athina Szamarasz, Koch Dent
Dr. Athina Szamarasz
Koch Dent
"
Fogszabályozó szakorvosként talán a legnagyobb feladat összeegyeztetni az eredményes kezelést a páciens-, illetve a mai kor esztétikai követelményeivel. 2014-ben kezdtem el használni a HappySmile rendszert. A számos szebbé tett mosoly és pácienseim pozitív visszajelzései alapján ma is szívesen ajánlom kezelési opcióként.
Dr. Meleg Erika
Dr. Meleg Erika
"
A Láthatatlan Fogszabályozás gyökeres változást hozott a fogszabályozás történetében. Nagyszerű új lehetőség nyílt meg előttünk! A pácienseink pozitív élményként élik meg a kezeléssorozatot és mi örömmel kísérjük őket ezen az úton a sikeres befejezésig!
Dr. Mayer Csaba, Dental Clinic
Dr. Mayer Csaba
Optimum Fogászat
"
Az Optimum Fogászat keretein belül nagyon sok páciensemnek varázsoltuk át a mosolyát a HappySmile fogszabályozókkal. Mindezt úgy, hogy a környezetükben lévők közül csak a beavatottak tudtak a kezelésről, még a többiek, csak a végén vették észre a ragyogó, magabiztos mosolyt, amit elértünk vele. Úgy gondolom, ennél többet nem kell tudnia egy esztétikai kezelést biztosító fogszabályozó rendszernek. Láthatatlanság. Precizitás. Megbízhatóság. Öröm vele dolgozni!
Dr. Fülöp Fanni, Hattyúdentál
Dr. Fülöp Fanni
Hattyúdentál
"
Túl azon, hogy a Páciensek ezidáig 100%-ban elégedettek vele és minimális kényelmetlenséggel tudunk olyan fogazati eltéréseket megoldani vele, amiről "laikusként" nem is gondolták volna, hogy évekig tartó külső rögzített fogszabályozó készülék nélkül is lehetséges, a Happysmile-os Kollégák mindig nagyon kedvesek, készségesek, rugalmasak, így öröm együtt dolgozni velük. :)))
Dr. Sturbán Erzsébet, Struban Dental
Dr. Sturbán Erzsébet
Sturban Dental
"
Gyakorlati tapasztalom, hogy a HappySmile fogszabályozó egyik legnagyobb előnye az esztétikussága. Kényelmes, mivel pontosan illeszkedik a fogakra, a beszédben nem zavar. A fogak könnyen, a megszokott módon tisztíthatóak. A másik óriási előnye, bármilyen helyzetben könnyen kivehető. Egyszerű, hatékony, esztétikus és fájdalommentes.
Dr. Topa Orsolya, Topa Dental
Dr. Topa Orsolya
Topa Dental
"
A Happy Smile rendszert jószívvel ajánlom azoknak a pácienseknek, akik nem szeretnének hagyományos rögzített vagy kivehető fogszabályozót. Alig észrevehető és használata egyszerű.
Dr. Mayer Petra, White Smile
Dr. Tanner Krisztina
FitDent
"
Az új, megbízható technológiák alkalmazására nyitottak vagyunk. A cél, a páciens minél kisebb beavatkozással járó gyors, eredményes kezelése. Ilyen hatékony, de biztonságos eljárás a fogszabályozás területén a HappySmile rendszer. Jók a tapasztalataink, pácienseink elégedettek.