A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

A HappySmile árkalkulátor használata

Mennyibe kerül a láthatatlan fogszabályozás

A HappySmile árkalkulátor használata Amikor egy új dolgot tervezünk vásárolni vagy egy új szolgáltatást szeretnénk igénybe venni, sok szempontot figyelembe veszünk a döntésünknél.

Vannak, akik az ismerőseik véleményére adnak, és olyanok is akadnak, akik a reklámok hatására döntenek. Van, aki adott márkára esküszik, de nagyon fontos tényező az ár is, főként az ár-érték arány. Előzetes információk gyűjtésében az internet is nagy segítségünkre van.

Magyarországon egyedülálló módon a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozónál  is van lehetőség arra, hogy a honlapon megtalálható kalkulátor segítségével bárki egy előzetes árajánlatot kapjon a fogszabályozás várható költségéről már azelőtt, hogy szakemberrel egyeztetne. Mindezt online, kényelmesen, akár a kanapénkon ülve bármikor megtehetjük.

Ha valakinek fontos a gyorsaság, a precizitás és az, hogy a fogszabályozó ne legyen észrevehető, ideális választás a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó. Mit is jelent ez pontosan? A fogazatról mintát véve elkészül egy 3D-s modell, valamint egy fogmozgatási terv. Ez alapján már a kezelés előtt látható a majdani fogsor, illetve egyeztetni lehet a fogorvossal. Ekkor kerül megállapításra a végső ár is. A terv alapján történik meg a biokompatiblis fogszabályozó sínek legyártása, amelyek egy teljesen átlátszó anyagból, 20 mikronos (ezredmilliméteres) pontossággal készülnek. A fogszabályozó sínek 2 hetente cserére kerülnek egészen addig, amíg a kívánt eredmény, a tökéletes mosoly meg nem születik.

A kalkulátor használata egyáltalán nem bonyolult. Mindössze pár egyszerű kérdésre kell válaszolni a fogazattal, fogszabályozóval, fogtorlódásokkal illetve a harapási problémákkal kapcsolatosan. Ezen kérdések mellett néhány személyes adat megadásával az adatok feldolgozása után, meg is kapjuk a megadott e-mail címünkre az előzetes kalkulációt.
Ez nagyban megkönnyítheti a döntést a láthatatlan fogszabályozás választásában. Azt fontos tudni, hogy a tökéletes fogak csakis egyénre szabott fogszabályozás által érhetők el, ezért a teljes kezelés végső árát alapos fogorvosi és fogtechnikai kivizsgálás után lehet meghatározni.

Az e-mail-ben megkapjuk a kalkuláció során megadott címhez legközelebb eső fogászat elérhetőségeit is, így mindenféle további keresgélés nélkül felvehetjük a kapcsolatot a hozzánk legközelebbi szakemberrel. A honlapon megtalálhatók a HappySmile Láthatatlan Fogszabályzót alkalmazó egyéb partnerklinikák elérhetőségei is, így természetesen van lehetőség akár másik fogorvost is választani.


Kalkulálja ki a fogszabályozás árat a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó árkalkulátorával.Ha érdekli, mennyi a fogszabályozás ára, kattintson a gombra.
Kikalkulálom a kezelés árát
Kapcsolatfelvétel
Üzenjen nekünk