A PRO-DENT 2000. Bt. kapacitásbővítő beruházása

A 2017. május 27-i előadásunkat az American Orthodontics szponzorálja

Színvonalas, hasznos fogszabályozási előadás bonuszokkal

A 2017. május 27-i előadásunkat az American Orthodontics szponzorálja

A cégről
A Sheboygan (Wisconsin) székhelyű céget Dan Merkel alapította 1968-ban. Azóta folyamatosan fejlesztik a termékeiket és a gyártási folyamataikat, hogy azok a legmagasabb minőséget képviseljék. Az American Orthodontics több mint 600 alkalmazottjával a világ szinte minden részében, több mint 100 országban szolgálja az ügyfelek érdekeit. Az AO kitűnő munkáltató is egyben, ezt bizonyítja a rendkívül alacsony fluktuáció is. 

A cég elkötelezett az oktatásban, és vezető szerepet tölt be a fogszabályozás támogatásában. A cég gyémánt fokozatú támogatója az American Association of Orthodontists Foundation (AAOF) vagyis a Fogszabályozó Orvosok Amerikai Egyesületének. Ez a szervezet támogatja a kutatásokat és az egyetemi oktatásokat is, hogy a következő generációs fogorvosok is magas szintű képzésben részesüljenek.

Az AO a legmagasabb szintű termékeivel, a megbízható szállítással illetve a személyre szabott szolgáltatásai által hozzásegíti a pácienseit a megérdemelt boldog és felszabadult mosolyhoz.

Szponzorálás és ajándék
A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó rendkívül büszke arra, hogy a 2017. május 27-i előadásunkat az American Orthodontics szponzorálja. A résztvevők számára első rendelésnél, egy fogívre az AMERICAN ORTHODONTICS bracketeket és a transzfer-sínt ajándékként adják, a második fogívre pedig 50% kedvezményt biztosítanak.
Az eseményre jelentkezni a http://www.happysmile.hu/eloadas oldalon lehet. Ha még nem regisztrált, itt a ragyogó lehetőség, hiszen amellett, hogy részt vehet egy remek előadáson, egy nagyszerű ajándék is az öné lehet.


Ha érdekli, mennyi a fogszabályozás ára, kattintson a gombra.
Kikalkulálom a kezelés árát
Kapcsolatfelvétel
Üzenjen nekünk